Očista organismu

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Očista organismu
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      Magdalena Baburkova
      Spolupracovník

Základ úspěchu je hlavně dělat detox pravidelně, aspoň jednou ročně.

Ludmila Chrtoňová
        Spolupracovník

Jaký je Váš oblíbený? My preferujeme šťávy a jako na celkový detox jednou ročně nasadíme wurmex.

Adéla Pifková
      Spolupracovník

Je tady spousta diskuzí na téma detox, ze začátku jsem moc práškům nevěřila, dvakrát jsem vyzkoušela detoxy od UGO, ale to se taky docela prodražilo. Mě pomáhá wurmex.

nnanna
      Spolupracovník

Já mám skvělou zkušenost s touhle detoxikační kúrou https://darzprirody.cz/110-neera-balicky-s-aktivatorem je čistě přírodní a založená na ájurvédských principech

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Není na očistu lepší ostropestřec ? 🙂 Nemáte s ním taky některá zkušenost ?

JJarka50
      Spolupracovník

Osobně nejsem zastáncem chemie a podle mě stačí upravit jídelníček, odlehčit ho a tudíž se uleví i tělu a svým způsobem se pročistí 😉

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

A máš něco vyzkoušeného, co se ti osvědčilo ? Nebo tady ty to moc neřešíš ?

JJarka50
          Spolupracovník

Mně stačí upravit jídelníček a na těle to poznám už po 3 dnech, kdy začnu pouštět přebytečnou vodu, ztrácí se mi nafouklé břicho a má to spoustu dalších benefitů, s tím, že to má teda vliv i na imunitu. Hodně zajímavý je tady tento zdroj https://recepty.hraska.cz/daja-blog/clanky/jarni-ocista/

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Jak jste na tom s detoxem organismu. Máte něco vyzkoušeného ? Dívala jsem se, že je k dostání hodně detoxikačních nápojů i prášků. Jaký na to máte názor ?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist