Objektiv na mobil?

Femina.cz > Fóra > Zábava > Objektiv na mobil?
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpověďí. Do diskuze (6 hlasů) se naposledy zapojil uživatel MMakMak a poslední změna proběhla před 4 roky.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMakMak
      Spolupracovník

Za mě určitě ano. Jak jsem psala, super věc. Ráda fotím a s tím objektivem je to o něčem úplně jiném. Hlavně nemusím tahat těžkej a velkej foťák. Mobil stačí. A rozodně doporučím vybrat na mobilpouzdra.cz.

MMarkyMala
      Spolupracovník

Holky, takže myslíte, že investice do toho objektivu se vyplatí?

MMakMak
      Spolupracovník

Já jsem si koupila tento objektiv  https://www.mobilpouzdra.cz/Luxusni-sada-objektivu-na-mobil-10v1-APEXEL-APL-10XDG9-d13517.htm a pokud chces fakt kvalitu a k tomu fakt odolný a super kousek, pak si ho kup taky. Ale jako oni mají na webu i jiný kousky, záleží, co si vybereš.

PPolinko
        Spolupracovník

Prosím tě, je na těch fotkách vidět rozdíl? Jakože je vidět rozdíl, co je foceno s a co bez objektivu?

AAlecca
          Spolupracovník

Ano, je vidět. Fotky focené z dálky jsou opravdu ostré. Detaily super. Takže za mě ten objektiv fakt super.

AAlecca
      Spolupracovník

Já objektiv mám. Fotím moc ráda a s tím objektivem je to super. Ale pozor, ať koupíš fakt kvalitní objektiv. Já mohu doporučit tento shop https://www.mobilpouzdra.cz/objektivy-na-mobily. Za mě super, já jsem si tam ten svůj koupila a super.

MMisanecek
        Spolupracovník

Ty jo, to je super nápad… jakože super věc, ale pro mě super nápad na dárek pro sestru. Jak je ten objektiv težký? Je vhodný na denní nošení v kabelce?

zzralok.85
      Spolupracovník

Ahoj holky, chci se zeptat, zda některá z vás nemá tip na kvalitní objektiv k mobilu. Docela ráda fotím, ale někdy mobil zoom prostě nestačí. Budu ráda za vaše postřehy. Díky moc.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist