Nosítko

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Nosítko
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      AAlecca
      Spolupracovník

No, tak to je snad jasné. Jako šetřit se dá všude a na všem, ale na dětěch prostě ne. V žádném případě se to nevyplatí!

AAnka45
      Spolupracovník

Hlavně, je třeba si říct, co je pro mimi nejdůležitější a bezpečné. Co nese nejmenší rizika a až potom se koukat na peníze. A než něco levnýho a nebezpečnýho, tak raději nic!

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Tak jsem se na tu Manducu koukala a jako přijde mi docela drahá, ale ty nosítka, teda ty kvalitnější, se asi tak pohybují, že? Ty jsi ji koupila na Babyplace, že? Na kolik tě tam vyšla?

AAlecca
      Spolupracovník

Ahoj, já osobně nedám na nosítko dopustit. Je ale důležité, abys vybrala opravdu nosítko a ne visítko!!! A v tomto případě tedy rozhodně doporučuji Manducu. U ní je záruka, že se jedná o vyhovující nosítko. https://www.babyplace.cz/nositko-manduca-belly-buton/

ssimona.vrbova
      Spolupracovník

Ahoj, nosítko jsem měla koupené už před narozením syna, protože si ho hodně pochvalovala sestra. Nosili jsme od 3 měsíce, aspoň jsem  ho potom nemusela nikde shánět. Máme toto nosítko Womar, cca necelé 2 tisíce a jsme moc spokojeni. Ještě jsem zvažovala nad šátkem, ale asi bych měla problémy s tím zavazováním.

llibuse86
      Spolupracovník

Maminky, mám dotaz… Co pořizujete do výbavičky pro mimi? Co nosítko? Kdy koupit? Až po porodu nebo už ho mít doma nachystané?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist