Femina.cz > Fóra > Kariéra a peníze > Nesoustředěnost při práci
Nesoustředěnost při práci
- Toto téma obsahuje celkem 7 odpověďí. Do diskuze (3 hlasy) se naposledy zapojil uživatel nnadanov a poslední změna proběhla před 3 roky, 10 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 30.4.2021 v 10:22#485502jjaarkkaaSpolupracovník
Holky, zkuste https://www.zazracnaosmicka.cz/ doporučil mi jí kolega když jsme se bavili o něčem podobným a musím říct, že je to fakt zázrak. Dalo by se říct, že je to energeťák akorát, že složením se vubec nedá přirovnat těm klasickým z obchoďáku. Obsahuje jenom přírodní a zdravý věci, jako např. matchu, guaranu, mct olej a další. Já už ho piju přes týden a asi už nepřestanu 😀
- 26.4.2021 v 23:07#485348nnadanovSpolupracovník
Tak to jsme na tom podobně, taky jsem na home office a nevím jestli to je nedostatkem podnětů od kolegů a pracovního prostředí, ale taky mám pocit, že jedu jenom tak na 70 procent, co bych normálně měla za den přetahuju do dalšího apod…
- 22.4.2021 v 18:43#485231kkvapikSpolupracovník
Zdravím všechny, poslední dobou mám při práci problém se soustředit a jet na plný obrátky. Nevím jestli to je tím, že jsem na home office nebo to má něco s jarní úvanou každopádně se už potřebuju konečně nějako nakopnout. Takže jestli máte tipy jak na to, sem s nima. Předem díky 🙂
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.