Nedostatek železa

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Nedostatek železa
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Ono má to železo takový vliv na trávení ? Zatím s ní nemám žádnou zkušenost, ale vím, že ho bere mamka, tak se jí musím schválně zeptat jestli má taky nějaké problémy.

iirishanova
        Spolupracovník

Má Míšo a hodně velký. Při užívání železa dochází v hodně případech k zácpě a dalším potížím. Jestli mamka bere klasické železo, tak ať se mrkne tady na ten přípravek http://www.captafer.cz pokud na něj přejde tak se jí rozhodně uleví.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Dobrý večer, zkuste si v lékárně pořídit Captafer. Mě pomohl, i když sám železo neobsahuje! Jen napomáhá tělu vstřebávat železo ze stravy.

VViola_S
        Spolupracovník

Dobrý den, nemáte prosím odkaz, kde bych si o něm mohla přečíst víc informací? Děkuji.

MMájinkaS
          Spolupracovník

Dobrý den, tady je odkaz https://www.captafer.cz/, najdete tam veškeré důležité informace. Určitě doporučuji vše pročíst, mají tam i seznam potravin, které železo obsahují.

VViola_S
            Spolupracovník

Zdravím, tak díky moc, vše pořádně pročtu a objednám.

HHanička45
      Spolupracovník

Zdravím, dejte si prosím pozor na užívání klasického železa, mě totiž dělalo hodně zle na zažívání a nemohla jsem ho vůbec užívat.

iirishanova
        Spolupracovník

To jsem na tom úplně stejně, takže poslední asi půl rok beru captafer, po kterém se mi to upravilo a zažívání dalo díky bohu dopořádku.

VViola_S
      Spolupracovník

Dobrý večer,doporučíte mi nějaký doplněk stravy, který mi dodá železo? Jsem hodně unavená a bez energie. Děkuji.

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist