- Toto téma obsahuje celkem 27 odpověďí. Do diskuze (20 hlasů) se naposledy zapojil uživatel KKorola a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 4.3.2022 v 15:32#496829KKorolaSpolupracovník
Doma od nich máme jednu minci, co jsme dostali k narození dcerky, jako dárek od tchána. On je sběratel, tak to určitě ocení, ale to já nejsem, takže pro mě je to spíš na památku malý. Ale mince je jinak pěkná, to se upřít nedá.
- 14.1.2022 v 16:07#494822WWenittaSpolupracovník
Dobrý den, možná trochu odbočím od hlavního tématu, ale říkala jsem si, že byste třeba modly mít zkušenosti i s objednáním šperků od Národní pokladnice, když od nich máte mince. Moje maminka je velkou milovnicí perel a já na jejich stránkách objevila krásný náhrdelník i s náušnicemi a přijde mi to takové vkusné i pro dámu staršího věku, což je právě moje mami. Zajímalo by mě případně zpracování a jestli mají ty šperky opravdu pěkně udělaný, protože jedna věc jsou fotky, ale druhá věc je skutečnost. Díky
- 27.1.2022 v 13:34#495230BBritneySpolupracovník
@Wenitta koukněte na FB Národní pokladnice, jestli ho teda samozřejmě máte, zrovna nějak minulý týden tam měli fotky šperků vyfocených jen tak na ruce. Skoro bych řekla, že je to focený i jen tak mobilem. A měli tam i ty perly a právě mi přišly celkově ty šperky pěkný.
- 20.1.2022 v 15:55#494967CComtessSpolupracovník
K Vánocům jsme objednávali minci pro manželova tatínka, tak jsme tam i pro jeho mamku přihodili do košíku brož, která byla posázená krystaly a vypadala dobře. Hrany čistý, kamínky pěkně zasazený bez nějakýho opatlání lepidlem, mně se to jako dárek moc líbilo a myslím si, že i ta cena k tomu byla adekvátní. Určitě to nevypadalo jako brož od větví, to fakt ne 😉
- 28.10.2021 v 16:51#491662CComtessSpolupracovník
Pokud někdo shání minci na vánoce, doporučuju Vánoční minci z ryzího zlata, už jí mám doma a je to nádhera, a cena je podle mě přijatelná.
- 21.12.2021 v 16:39#494086KKryšelSpolupracovník
Comtess na tu jsem se také dívala, ale musím říct, že mě víc zaujala ta pozlacená mince s barevným betlémem. Já to brala spíš kvůli té symbolice, než že bych byla nějaká sběratelka, víš 🙂
- 18.11.2021 v 18:49#492528MMoniqaSpolupracovník
Já mám nachystaný ten kalendář, nemám zas tolik prostředků na každýho člena rodiny, tak tohle mi přišlo, jako nejlepší varianta za tu cenu 🙂
- 14.10.2021 v 14:45#491091VValerianaSpolupracovník
Taky si nijak nestěžuju, prostě to přijde až to přijde, není to čerstvé mléko abych se bála, že se to po cestě zkazí. Naopak mi přijde fajn, že o tom Národní Pokladnice informuje dopředu, takže člověk ví jak se má zařídit.
- 16.9.2021 v 21:02#490009mmarketisSpolupracovník
Já nevím, mě ta doba dodání nijak nevadí, jako není to úplně standardní, ale zase to není jak balíčky z číny u kterých to trvá i několik měsíců. A i když měl balíček od nich třeba někdy zpoždění tak vždycky dorazil, a po rozbalení jsem nadšená vždycky, jak když rozbaluju dárky pod stromečkem.
- 26.8.2021 v 13:26#489222bbuchySpolupracovník
Objednala jsem tady asi dvakrát něco pro dědu jako dárek, za mě v pohodě obchod, jen má tu dlouhou dobu dodání, jak už tu někdo zmínil.
- 10.8.2021 v 13:09#488770EEvisikSpolupracovník
Vinila bych spíš poštu, mimo koronu jsem měla balíčky většinou do dvou dnů doma, v koroně jsem byla ráda, když to přišlo za týden. Je pravda že Národní Pokladnice má dodání asi 14 dní, ale tak když s tím člověk počítá od začátku tak je to v pohodě.
- 29.7.2021 v 21:23#488423EEsterka001Spolupracovník
S tímhle obchodem mám taky svoje zkušenosti, a v celku dobré, sice se stalo že dodání objednávky trvalo skoro měsíc, to jsem byla trochu naštvaná, ale hlavně že to přišlo. Bůh ví čí to byla chyba, když byla korona, asi bych se nedivila kdyby to pošta někam zašutrovala.
- 8.7.2021 v 18:29#487897llucipoli1Spolupracovník
Já si nemyslím že by tohle Národní Pokladnice dělala, ono by se jim to dost nevyplatilo podle mě, ono teda asi žádnýmu obchodu, ale u těch mincí si myslím že to platí dvojnásob. Můj muž od nich objednává celkem často, a už to bude i pár let co si objednal první a nikdy se nic nestalo, nedávno teda byl jenom naštvaný, protože mince přišla pozdě, ale přišla, takže nebylo co řešit.
- 10.6.2021 v 10:19#486916CCyntthiaSpolupracovník
Já mám teď čerstvou zkušenost, balíček z Národní Pokladnice mi dorazil včera, a super, jsem z toho nadšená, ale doufám že tedy žádný neočekávaný balíček čekat nemusím 😀
- 19.5.2021 v 16:26#486097nnikolkanikSpolupracovník
Klid, tohle fakt není jeden z těch obchodů, objednala jsem tu medaile mnohokrát a nikdy se mi nic takového nestalo.
- 13.5.2021 v 13:13#485865bbarkkaSpolupracovník
Taky mám teď v plánu ty mince objednat, a jsem ráda že se Marsy zeptala za mě, taky jsem se bála nevyžádaných zásilek, protože přesně to jsem teď zažila s babičkou, co si něco objednala bůh ví odkud…nic příjemného teda. Jsem ráda že jste mě zbavili obav z nákupu, já už se budu radši vždycky ptát. 😀
- 5.5.2021 v 15:15#485681MMarsySpolupracovník
Paráda, tak to jste mě docela uklidnili, jdu na to a objednám to, a myslím si že to nebude jediný nákup, koukala jsem že docela často vydávají nové mince.
- 22.4.2021 v 13:42#485210BBritneySpolupracovník
Jo mě taky volali, asi dvakrát, ale nechali si vysvětlit, že si to nepřeji a už se to neopakovalo, hlavně to není neřešitelný problém. Ale žádný nevyžádaný zásilky jsem neřešila, nic takového.
- 8.4.2021 v 10:57#484854MMarti.naSpolupracovník
Taky jsem to nezažila, ale neobjednávám tak často. Jediný co jsem s obchodem řešila bylo, že mi volali s nějakými nabídkami, ale po tom co jsem řekla že nechci aby volali tak přestali, takže i to bylo v pohodě.
- 1.4.2021 v 13:11#484721BBritneySpolupracovník
Tak to se mi u Národní Pokladnice nikdy nestalo, a to mám s tím obchodem už docela dlouhou zkušenost podle mě.
- 25.3.2021 v 15:28#484394MMarsySpolupracovník
Super, díky za odezvu, já se chtěla zeptat ještě na ty nevyžádaný zásilky, jestli to tady praktikují nebo ne, protože to jsem jednou řešila s mamkou a už to nechci řešit znova, ale vypadá to, že s tím asi nikdo zkušenosti nemá, tak to jsem ráda, to bylo jediný, čeho jsem se trochu bála, tak jdu na to a objednám si to.
- 18.3.2021 v 20:01#484171LLiaSpolupracovník
Běžte do ní, mě se taky líbila, cena byla opravdu nula a vypadá tak jak je popsaná na webu, takže žádný strach.
- 11.3.2021 v 21:11#484000KKristysssSpolupracovník
Taky jsem tuto minci od Národní Pokladnice objednala, zkušenosti s obchodem mám už z dřívějška takže jsem se nebála, a mohu potvrdit že vzhled mince je super, není znát že by mince byla zadarmo, je na ní odvedená stejně dobrá práce jako na těch za které jsem platila a mám doma.
- 5.3.2021 v 13:55#483889OOrencieSpolupracovník
Já mám ty mince z obou kampaní, a opravdu jsem nedala ani korunu, ale pokud byste chtěla celou tu sbírku tak potom za ty další mince už se platí, ale taky je to pořád za přijatelný peníz. Třeba u toho Karla IV. za tu další minci chtěli asi 490kč, což je pořád hodně dobrá cena za to jak ty mince vypadají.
- 3.3.2021 v 17:42#483867MMarsySpolupracovník
Slyšel někdo o této akci od Národní Pokladnice? Já bych o tu minci měla docela zájem, ale moc nevím jestli v tom není nějaký háček nebo něco takového, přijde mi trošku divný že by byla opravdu zadarmo. Má s tím někdo zkušenosti? Kdyžtak prosím napište.
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.