Nákupy

Femina.cz > Fóra > Móda > Nákupy
  • Toto téma obsahuje celkem 30 odpověďí. Do diskuze (23 hlasů) se naposledy zapojil uživatel JJaninaR a poslední změna proběhla před 2 roky, 9 měsíci.
Ukazuji 17 odpovědí vlákna
  • Autor
      ddanina22
      Spolupracovník

Vybírám manželovi hodinky, chci nějaký opravdu kvalitní, který se budou hodit ke všemu. Máte někdo zkušenost s Helvetia-hodinky.cz?

AAlecca
      Spolupracovník

Když chci nakoupit modu, tak nakupuju na zoot. Ten shop mi vyhovuje nejvíc. Mají tam fakt širokou nabídku, navíc ceny jsou senzační! Fakt doporučju.

zzvonilka
        Spolupracovník

Ano, taky ho mám moc ráda. Vyhovuje mi, že mají fakt dobrou nabídku, takže super výběr. Hodně širokej výběr velikostí. To mi vyhovuje teda nejvíc 😀

KKatchorka
          Spolupracovník

Jako co jsem se na ten zoot koukala, tak musím teda říct, že super. Fakt mají super oblečení… Jen holky, dá se to oblečení zkusit před nákupem?

JJaninkaVesi
            Spolupracovník

No právě ano 🙂 A to je super. Já to mám moc ráda a na zoot díky tomu nakupuju hodně často.

JJaninaR
              Spolupracovník

Vůbec jsem tady ten eshop neregistrovala, ale věci mají úžasné ! Nedalo mi to nechat tam tady ty boží tenisky https://www.zoot.cz/polozka/3263721/damske-kozene-tenisky-v-ruzovozlate-barve-liu-jo

hhancanov
      Spolupracovník

Poradíte e-shop s kvalitní módou?

kkvapik
        Spolupracovník

Koukni na https://www.eldin.cz/ šijou krásný věci z kvalitních látek přímo u nás, je to opravdu poctivá česká výroba 🙂

eevcasl
      Spolupracovník

Koukněte na nejkufry.cz mají kvalitní věci a za dobrý ceny

mmartusi
      Spolupracovník

Děkuji za tip, vypadají úžasně. Neznám je, kdybych o nich věděla dřív, tak jsem si je ještě letos koupila. Ale aspoň vím, kde si budu kupovat boty na příští rok.

jjandulka25
      Spolupracovník

Nejraději nosím baleríny, takže mě se moc líbí ty jejich GAIA. Konkrétně ve vzoru hvězdné.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Moc se mi líbí, že je to český výrobce. Zaujaly mě ITER polobotky. Objednala jsem si vínové.

vverca.broukk
      Spolupracovník

Zdravím poradíte mi nějaký dobrý eshop kde se dá nakoupit všechno pro děti, dospělé i domácnost? děkuji

PPetran.
        Spolupracovník

Tak takových shopů je hodně, alee můj oblíbený je lunzo.

vverca.broukk
          Spolupracovník

Ty jo, tak ten nevypadá vůbec špatně, to než všechno projedu, tak to abych si vzala vono na týden, ne fakt koukla jsem jen tak zběžně a moc se mi líbí 🙂

PPetran.
            Spolupracovník

Ano mají tam dobré věci a hlavně tam nakoupíš naprosto všechno!

RRikina
      Spolupracovník

Mám výbornou zkušenost s českým výrobcem http://www.holik-shop.cz   Velmi jsem si oblíbila jejich GAIA baleríny.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Chtěla bych si pořídit hezké a zároveň zdravé boty. Uvítám tip na e shop.

mmilka8
      Spolupracovník

Doporučíte e-shop s kvalitními šperky?

nnanna
        Spolupracovník

Krásný šperky mají tady https://www.hotdiamonds.cz/

mmilka8
          Spolupracovník

Děkuju za radu, maj skvělej výběr, líbí se mi že to není to stejný co všude vídám ve zlatnictvích

nnanna
            Spolupracovník

Jojo mají takový originální šperky a není zač 🙂

kkatkakatule
      Spolupracovník

Brandit store má moc hezké věci, manžel si většinu oblečení objednává od nich.

nnadanov
      Spolupracovník

Koukni na Brandit store, tam si kupuje oblečení můj manžel, já mu tam koupila k Vánocům takovou super bundu

nnanna
        Spolupracovník

Paráda, díky za tip, mají tam fakt super věci.

nnadanov
          Spolupracovník

Není za co, myslím, že takovým dárkem nezklameš

nnanna
      Spolupracovník

Poradíte nějaký e-shop se stylovým pánským oblečením? Nehledám nic tuctové, chtěla bych něco co má styl a hodí se na pravýho chlapa.

MMakMak
      Spolupracovník

Jako jo, to je podle mě dobrej shop, hodně jsem tam už nakoupila, ale spíš se mi osvědčil different.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Taky ráda nakupuju přes internet, ale jen přes osvědčené eshopy, tak by mě zajímalo jestli mezi ně patří i zoot ?

MMisanecek
      Spolupracovník

Hele, pro mě osobně je prostě nejpříjemnějsí nakupovat na netu. Je to pohodlný, nikam se nemusím tahat, doručí mi vše až domů. Miluju different, ten jsem si oblíbila moc 🙂

AAnka45
      Spolupracovník

Ahoj holky, měla bych dotaz… Kde nakupujete značkové věci? Hlavně teda kabelky? Chodíte po obchodech nebo nakupujete na netu. Co je pro vás příjemnější? A jaký shop jste si oblíbily?

Ukazuji 17 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist