Nakupujete v outletech?

Femina.cz > Fóra > Móda > Nakupujete v outletech?
  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpověďí. Do diskuze (9 hlasů) se naposledy zapojil uživatel GGabulkaKoc a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      GGabulkaKoc
      Spolupracovník

To ne no. Já nakupuju na netu, protože v současné době do obchodu fakt nejdu.

ll.tyrpeklova
      Spolupracovník

Já v outletech moc nenakupuji, mám radši nové kousky, které právě letí, jako třeba značku Quiksilver tu kupuji od tuď, nabízejí totiž spoustu věcí z různých obchodů a co se týče dopravy, je opravdu rychlá. A nebo pak, když už jdu do kamenného obchodu, tak volím secondhandy, občas najdu i nějaký super kousek z Ameriky. 🙂

Asia_Fashion
      Spolupracovník

Mám rád online nakupování. link

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Já jezdím nakupovat do freeportu a je mi to teda absolutně jedno že jde o outlet abych byla upřímná 🙂

jjaninecka
      Spolupracovník

Celkem pravidelně jsem tam nakupovala, ted jsem ale přešla na kombinaci  – hrabák a eshopy – do hrabáku chodím lovit 🙂 na shopech kupuju, co potřebuju 🙂

llucik21
      Spolupracovník

Ahojky, v outeletech nakupuji, vyplatí se to, mám i svou skupinku na FB pod názvem ,,Nákupy u Lucky“, kde dělám nákupy online, takže pokud si chcete udělat radost nebo jen mrknout, přidejte se 🙂 https://www.facebook.com/groups/1771088146536087/.
      1. nákup proběhne 1.5. a je akce poštovné zdarma 😉

aadeele
      Spolupracovník

Aj já ráda nakupuju v outletech, myslím, že sportovní oblečení seženeš v každém outlet centru nebo jak se to jmenuje vím, že něco takového je v praze.

kkamila_sun
      Spolupracovník

Já stále nakupuji a myslím si, že se to vyplatí. Mámto ráda, hlavně když najdu nějakej kousek za super penízky 🙂

ddanuskaaaa
        Spolupracovník

A kam jezdíš nakupovat nejčastěji? Nakupuješ i sportovní oblečení, to bych potřebovala 🙂

ddanuskaaaa
      Spolupracovník

Ahojky chci se zeptat, jeslti jezdíte nakupovat do outletů? A podelíte se o to, kam se opravdu vyplatí jezdi a kde mají hezké oblečení 🙂

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist