Mixer

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Mixer
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      eemakrul
      Spolupracovník

Doporučuju se kouknout na OKAY.cz – Elektro a Nábytek – Největší prodejce věřím že vybereš, mají dooost velký výběr:-)

MMarkyMala
      Spolupracovník

S tím okay můžu jenom souhlasit. Já jsem tam taky nakoupila. Hlavně nabídka se mi líbila a pak jsem byla překvapená rychlostí dodání.

BBedriška Malá
        Spolupracovník

Tak to já vím, že oni doručují rychle 🙂 Tak do tří dnů je zboží doma 🙂

PPolinko
      Spolupracovník

Minulý týden jsem si koupila mixer na Okay a spokojenost. Mají tam super výběr, ceny parádní, zboží skladem. Doporučuju.

llibuse86
        Spolupracovník

Jojo, to můžu jen potvrdit. Okay je super shop. Nabídku mají podle mě nejširší a za hodně dobrý ceny. Co jsem kolikrát ocenila, tak to, že doručují hodně rychle 🙂

MMarkyMala
          Spolupracovník

Jo, ty ceny jsou super. Jako kolikrát jsem nakoupila tam právě proto, že jejich ceny byly někde úplně jinde 🙂

ggiska
      Spolupracovník

Mám od nich pračku, rozvoz nebyl problém, dokonce mi odvezli i tu starou.

ffemuska
      Spolupracovník

Já si zboží u nich vyzvedávala přímo na prodejně. Objednala jsem si ho na http://www.okay.cz. Napsali kdy bude a přesně v ten den mixer byl nachystaný. Takže spokojenost.

DDendulkaN
      Spolupracovník

Nemáte zkušenost s tím, jak funguje rozvoz přes okay.cz ?

zzuzuša
        Spolupracovník

Rozvoz u nich funguje, tak jak se domluvíte. Dodrží přesně termín. Takže spokojenost.

mmichala69
      Spolupracovník

Jak je na tom to jejich větší elektro, jako jsou televizory ? 🙂

iirishanova
        Spolupracovník

Televizi od nich nemám, ale mám od oravi jiné elektro a s tím jsem velmi spokojená 🙂

mmichala69
          Spolupracovník

Vůbec nevadí, už jsem si projížděla diskuze a na ty televize mají super hodnocení takže mám jasno 🙂

iirishanova
            Spolupracovník

Na tvém místě bych opravdu neměla strach, protože orava má kvalitní jak spotřebiče, tak i elektro 🙂

iirishanova
      Spolupracovník

Jestli chceš něco menšího a výkonného, tak orava má velmi kvalitní spotřebiče http://www.orava.eu/cz/mixery

MMakMak
      Spolupracovník

Ahojky, holky sos… Doma mi exnul mixer… Potřebuju akutka novej. Ten starej, co jsme měli, byl držák, ještě po babičce, čili absolutně nesleduju nejnovější trendy. Jaký vybrat? Aspon prosím o radu, co se značky týče. Díky moc.

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist