- Toto téma obsahuje celkem 10 odpověďí. Do diskuze (9 hlasů) se naposledy zapojil uživatel eevcasl a poslední změna proběhla před 3 roky, 4 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 19.8.2021 v 18:13#489048eevcaslSpolupracovník
Podívejte se na https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/ dlouho jsem se s tím trápila a tady mi konečně pomohli
- 1.8.2021 v 18:45#488492mmilka8Spolupracovník
Já zkoušela různé šampony apod ale nic mi nepomáhá :-/
- 4.4.2019 v 8:38#464061MMakMakSpolupracovník
Ahoj, na ty vlasy pak doporučuju užívat mořský kolagen Collalloc. Ten je výborný právě na zlepšení jejich kvality. Má samozřejmě i jiné účinky, ale na ty vlasy je výborný https://www.collalloc.com/cs
- 29.3.2019 v 21:43#463899jjanouskovaalcaSpolupracovník
Ahoj holky,já kupuji Syoss modrý i na lupy a myslící se vlasy vyjde na 100kč v drogerii.
- 16.6.2018 v 20:56#439836AAlína21Spolupracovník
Ahoj, setsře moc pomohl arganový olej, který sehnala na Notinu. Vlasy zesílily přestaly se postupně mastit.
- 28.5.2018 v 15:48#439336vvendullkopSpolupracovník
Souhlasím, taky jsem na trich. vyšetření byla a moc mi pomohlo, vlasy mi totiž padaly už cca od 19 a když si teď na to zpětně vzpomínám, byla jsem z toho fakt zoufalá, nepomáhaly mi skoro žádné šampony a moc jsem nevěděla, co a jak dál, takže jsem moc ráda, že jsem se z toho nakonec dostala a určitě vyšetření můžu doporučit, přeci jen odborníci jsou odborníci a není se čeho bát.
- 24.5.2018 v 21:15#439220vevebee@seznam.czSpolupracovník
Já vám oběma doporučuji zajít si na trichologii. Já osobně byla na klinice v Praze, jmenuje se to tam Clinical Hair & Health a byla jsem s péčí opravdu moc spokojená, paní tricholožka byla moc příjemná a vzhledem k tomu, že když jsem tam šla, šíleně mi padaly vlasy a teď už je to opravdu o mnoho lepší, rozhodně se to vyplatilo 🙂
- 23.5.2018 v 21:57#439166ddasenicekkseznam-czSpolupracovník
Zdravím, řeším teď něco podobného, akorát že mně se vlasy tolik nemastí (tak normálně, nic tragického), ale za to se mi začaly hodně padat a vůbec nic mi nepomáhá, vyzkoušela jsem i pár z přípravků, o kterých jsem myslela, že budou kdovíjaký zázrak, ale problémy pořád přetrvávají. Začínám už být zoufalá, přemýšlím i o návštěvě odborníka, co myslíte? Nemáte ještě někdo nějakou radu i pro mě?
- 22.5.2018 v 22:37#438923jjanajanicaaseznam-czSpolupracovník
Ahoj holky, potřebovala bych nutně radu, poslední dobou (cca měsíc) se mi začaly docela dost mastit vlasy, dokonce mám pocit, že mi i o dost víc padají a jelikož jsem s tímhle nikdy dřív problém neměla a vlasy jsem měla doposud úplně normální, tak si s tím nevím rady. Problém je, že já upřímně vůbvec nevím, čím by to mohlo být, stravuji se pořád stejně, možná se tedy o trochu víc stresuju ze školy, ale to není nic hrozného a rozhodně jsem co se týče stresu zažila i horší období a na vlasech se to nikdy neodrazilo… Nevíte někdo, co s tím?
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.