Lubrikační gely

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Lubrikační gely
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      ddavehetfield.nnt
      Spolupracovník

<span style=“color: #242424; font-family: regular; font-size: 14px; background-color: #fdf4f2;“>Ahoj, jakou máte zkušenost s lubrikačními gely ?</span>

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Za mě jsou top ty chladící :)) je to fakt hodně příjemné a sex s tím mi přijde mnohem lepší

JJarka50
        Spolupracovník

Faakt ? Kde je kupuješ ? Myslíš, že se ty lubrikační gely můžou používat i na vibrátory ?

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Všechny tady ty věci si objednávám přes ekondomy a jasně že můžeš tady ty gely použít i na hračky 😉

JJarka50
            Spolupracovník

Objednala jsem si tady ten chladící tak jsem na něj zvědavá 😛 https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/chladive-a-hrejive-lubrikacni-gely/lubrikacni-gel-durex-play-tingle

mmichala69
              Spolupracovník

Tak to pak napiš jaký s ním byl sex že bych ho taky objednala na zkoušku 🙂

JJarka50
              Spolupracovník

Je parádní, za mě mnohem lepší jak ten hřejivý 🙂 a co jsme teď nově zkoušeli je masážní hřejivé gel, který je ochucený a je parádní i na orální sex 😉

kkatkakatule
      Spolupracovník

Zkoušel jste někdo nějaký přípravek na zpevnění erekce?

JJarka50
      Spolupracovník

Ahoj, jakou máte zkušenost s lubrikačními gely ? Hlavně by mě zajímalo, jak jsou na tom ty co chladí a naopak hřejí ?

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist