Lednice

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Lednice
  • Toto téma obsahuje celkem 18 odpověďí. Do diskuze (14 hlasů) se naposledy zapojil uživatel GGabulkaKoc a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      eemakrul
      Spolupracovník

Já teda veškeré elektro i nějaký ten nábytek nakupuju na  https://www.okay.cz/ je tak skvělý výběr za dobré ceny 🙂

KKatchorka
      Spolupracovník

Jako já bych byla vyřízená bez toho okay. Já jsem letos nakupovala hlavně elektroniku. Vše jsem vybrala tam. Ceny super a hlavně mi to fakt rychle doručili. To jsem byla moc spokojená.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Jako jo, to je pravda. Co jsem tam objednala, tak fakt doručili rychle. To mi vyhovovalo. Jinak teda je taky super, že mají zboží skladem a nemusí se na nic čekat.

MMarkyMala
        Spolupracovník

Proto tam taky ráda nakupuju. Ten okay má super ceny. A sem tam mají k tomu i akce. Takže já tam nakupuju fakt moc ráda. Vánoce pořeším asi určitě tam.

AAlecca
          Spolupracovník

Já už jsem v okay něco nakoupila. A jako byla jsem velmi mile překvapená. Shop znám, ale kupovala jsem tam jen jednotlivé věci. Teď jsem udělala hromadnou objednávku a super. Vše doručili včas a hlavně teda dohromady.

KKatchorka
            Spolupracovník

Jooo, tak okay je sázka na jistotu 🙂 Já tam nakupuju moc ráda a vždycky jsem byla spokojená 🙂

MMisanecek
      Spolupracovník

My jsme si teď koupili tuto lednici https://www.okay.cz/kombinovana-lednice-s-mrazakem-dole-lg-gbb72swefn-vada-vzhledu-o/. Ta stará nám bohužel odešla, takže jsme jinou možnost ani neměli. A jsme s výběrem spokojeni. I se shopem. Mají super nabídku, ceny taky a hlavně doručujou rychle.

llibuse86
        Spolupracovník

Já tam nakupuju hodně často. S jejich nabídkou jsem byla vždycky spokojená 🙂 Kolikrát jsem ocenila hlavně jejich rychlé doručení.

BBedriška Malá
          Spolupracovník

Jojo, však oni píšou u těch objednávek, že do tří dnů doručují 🙂

GGabulkaKoc
            Spolupracovník

A fakt to tak je 🙂 Já jsem dost objednávala na poslední chvíli. Měla jsem dost strach, ale okay fakt nezklamal a doručil rychle. Uf 🙂

JJaninaR
      Spolupracovník

Když jste si kupovaly lednici, tak mohla bych vědět, jak jste to řešili s dopravou a výnosem ?

MMarkyMala
        Spolupracovník

Ahoj a koukala ses na okay… ? Tam mají super elektro. A hlavně ceny super.

mmichala69
        Spolupracovník

No já mám bohužel blbou zkušenost, kdy jsem si na internetu našla lednici, dopravce mi ji před domem složil a absolutně nereagoval na mou žádost, zda by mi pomohl ji dostat alespoň dovnitř, ale neuspěla jsem, takže si příště budu dávat pozor od koho zboží objednávám, protože ve formuláři jsem zadávala včetně odnosu, a to neberu v potaz, že jsem ještě musela shánět odvoz pro tu svou starou potvoru.

JJaninaR
          Spolupracovník

Díky bohu se mi nic takového nestalo, to by mě fakt kleplo

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Taky budeme chtít pořizovat novou lednici, ale zatím se koukám spíš potom, jak vypadají designově a moc se mi nedaří najít nějakou pěknou černou nejlépe v lesku 🙁

KKJARA
      Spolupracovník

Zaměř se na to, aby to mělo No frost funkci 😉

LLilianna
      Spolupracovník

Ahoj, teď akorát vybíráme novou lednici a já nevím, na co konrétně se mám zaměřit. Nechci při koupi šetřit, ale zase nechci kupovat něco, co je předražené a nestojí za to.Nemáte někdo zkušenosti s tímto shopem https://www.topchlazeni.cz/e-shop/lednice-s-mrazakem? Díky moc.

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist