Kvalitní šampon

Femina.cz > Fóra > Krása > Kvalitní šampon
  • Toto téma obsahuje celkem 22 odpověďí. Do diskuze (13 hlasů) se naposledy zapojil uživatel nnanna a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 12 odpovědí vlákna
  • Autor
      nnanna
      Spolupracovník

Ten kopřivovej šampon taky používám a je fakt super

mmilka8
      Spolupracovník

Určitě je lepší přírodní, já teď četla že běžný šampony na lupy paradoxně obsahují složky, který pokožku naopak vysušujou a dráždí…

ttana.hadkova
      Spolupracovník

Vypadá to moc dobře, už mám barvu objednanou tak jsem na to zvědavá, děkuju za tip

ttana.hadkova
      Spolupracovník

Máte někdo zkušenost s přírodníma barvama na vlasy? Chtěla bych zkusit něco šetrnějšího, ale zase ne přímo jenom barvící šampon protože potřebuju zakrýt šediny a nechci aby se mi barva za chvíli vymyla

SSarkaKiska
        Spolupracovník

Zkuste barvy Herbatint, koukněte na stibio.cz, neobsahují amoniak atd. a výborně drží a kryjou

jjancajanicka
        Spolupracovník

To bych takovou barvu taky ráda zkusila.

mmichaela77
      Spolupracovník

Doporučíte nějaký čistě přírodní šampon na lupy?

hhancanov
      Spolupracovník

Mně moc pomohl tenhle doplněk stravy https://vitaslife.cz/product/msm-prasek-230g/ zkuste se na to podívat, mám po něm fakt lepší vlasy, nehty i pokožku. Navíc má celkově skvělej přínos pro tělo

iirishanova
      Spolupracovník

Používám vlasovou kosmetiku jenom od Philip Martins, který má vlasovou péči bez sulfátů, silikonů apod prostě bez toho, co vlasy zatěžuje.

JJaninaR
        Spolupracovník

To je nějaká nová značka ?

iirishanova
          Spolupracovník

Nová ne, jsou na trhu už nějakou dobu. Je to Italská značka přírodní kosmetiky a když se podíváš na hairshop.cz tak tam najdeš celkovou nabídku všeho, co tato značka má. Doporučuju od něj vyzkoušet víc než vlasovou péči.

AAdelinda
      Spolupracovník

Tak moc děkuji za tip. Objednala jsem si šampon i pro sebe 🙂

MMájinkaS
      Spolupracovník

<p style=“margin: 0px; font-stretch: normal; font-size: 11px; line-height: normal; font-family: Calibri; color: #000000;“>Kupuju ji tady http://bit.ly/2JyVZA8. Najdete tam i potřebné info.</p>

AAdelinda
      Spolupracovník

<p style=“margin: 0px; font-stretch: normal; font-size: 11px; line-height: normal; font-family: Calibri; color: #000000;“>Pošlete mi odkaz, kde bych si mohla přečíst víc informací prosím? Případně prosím o tip, kde se dá objednat.</p>

VViola_S
      Spolupracovník

Zdravím, o značce Maria Nila jsem už taky slyšela. Moc mi ji chválila kadeřnice, takže si ji nejspíš pořídím od Ježíška.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Zdravím, nedávno jsem narazila na kvalitní šampon od značky Maria Nila. Je to funkční a veganská vlasová kosmetika, která není testována na zvířatech a výroba produktů je kompenzována přírodě.

AAdelinda
      Spolupracovník

Zdravím, doporučíte mi kvalitní šampon? Ne z drogerie, díky. Chtěla bych ho jako dárek.

Ukazuji 12 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist