Kvalitní legíny

Femina.cz > Fóra > Móda > Kvalitní legíny
  • Toto téma obsahuje celkem 35 odpověďí. Do diskuze (22 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 2 roky, 9 měsíci.
Ukazuji 19 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Holky, máte od dragonflybrand zkušenost se sportovníma podprsenkama? Jak u nich ty veliksoti sedí?

KKryska
      Spolupracovník

Taky se mi konečně podařilo po dlouhé době najít legíny co se mi líbí a hlavně mi sedí ! https://www.zoot.cz/polozka/680467/cerne-kozenkove-leginy-jacqueline-de-yong-tonka

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ahoj holky, ty leginy nosíte i na ven? Jako myslím do měta? Nebo jen na cvičení?

MMakMak
      Spolupracovník

Hele, to je naprosto senzační shop. Já jsem si tam koupila tyto leginy https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/bikram-hot-yoga-obleceni/produkty/yoga-leginy-spandex-lisa a ty jsou teda luxusní a hlavně fakt kvalitní 🙂

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

Ahoj, máš od nich i sportovní podprsenku? Docela by mě zajímalo, jak sedí velikosti?

LLilianna
        Spolupracovník

Tyhle jsou super. Taky mám nejraději leginy s vysokým pasem. Ty sedí nejlíp.

llibuse86
      Spolupracovník

Doporučuju kouknout na https://cs.dragonflybrand.com. Tam mají senzační leginy. Jsou kvalitní, krásně srží, nevytahávají se. Na sport mám jen od nich a spokojenost.

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Myslíš, že jsou vhodné i na běžné nošení ?

JJarka50
          Spolupracovník

Já mám ty jejich legíny primárně na cvičení, ale kolikrát si ty černé vezmu i do města 🙂

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

A velikostně můžu vzít takovou velikost, kterou nosím běžně ? 🙂

JJarka50
              Spolupracovník

Jasně, velikosti sedí a stačí se držet velikosti kterou běžně nosíš 🙂

DDendulkaN
      Spolupracovník

Legínám jsem nikdy nepřišla na chuť :/ a podle mě se ne úplně ke všemu hodí. Do práce nosím jenom džíny a přece jenom k nim halenky vypadá líp jak k legínám.

AAlousek
        Spolupracovník

taky mám radši džíny. Zrovna koukám po eshopech protože potřebuju nové a jak to tak vidím tak to bude docela problém je objednat takhle bez vyzkoušení.

DDendulkaN
          Spolupracovník

Podívej se na eshop fashinoavenue tam mají moc pěkné džíny 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Já bych chtěla nějaké značkové, nevíte jaká značka má ty legíny kvalitní a hlavně neprůhledné ?

jjjj.pavlu
      Spolupracovník

Kvalitní pro mě znamená buď vysoká gramáž/síla materiálu = doporučuji značku Biruba , nebo odolné = doporučji značku HighType (je i kompresní a rychleschnoucí), nebo extra pohodlné = doporučuji starší kolekci GymGlamour, u které ani nevíte, že ji máte na sobě (ty lesklé s vysokým podílem elastanu/spandexu).

ll.tyrpeklova
      Spolupracovník

Ahoj, mně se osvědčil tento web, kde najdete najdete spoustu obchodů dohromady a není potřeba stále překlikávat na různé eshopy. Navíc tam mají dokonce i svůj magazín.

ffarwa5
      Spolupracovník

Legíny nosím strašně ráda. Nejvíce pohodlné z kalhot a hodí se ke všemu. Nejvíce legíny nakupuji  tady https://damskeleginy.cz/. Pokud sportujete, jistě neuděláte hloupost se sportovními. Na večeři s přítelem bych třeba zase vybírala s elegantních 🙂

zzanda.m
      Spolupracovník

Z eshopů mám zkušenost s Naine https://www.naine.cz/obleceni/leginy/sportovni/ brávám Gym Glamour kvůli střihu a vydrží věčnost.

nnelinka.black
      Spolupracovník

Já jsem nedávno kupovala legíny od Amodio.cz Sice nemají žádný obrovský výběr, ale předtím jsem ještě brala šaty a byla maximálně spokojená, tak sem je prubla. Nevím jak ostatní modely, ale s těmi mými legínami jsem spokojená- měla jsem trochu strach, že budou takové ty poloprůhledné, ale nejsou a chodím v nich moc ráda.

ppoborna44
      Spolupracovník

No verim, ze budete spokojena. 🙂

mmisulkag
      Spolupracovník

To zní taky zajímavě, ale už jsem si koupila ty nejleginy, ale ještě mi nedošly, tak uvidím. 🙂

eva.vlasata@centrum.cz
      Spolupracovník

no a nezkoušela jste se dívat na sportovní legíny, třeba zde: bundicky.cz/cs/kategorie/elasticke-fitness kolikrát mají pěkný design a kvalita je parádní protože se většinou jedná o funkční oděvy

mmisulkag
      Spolupracovník

Dobře asi do toho půjdu, vypadá to velice seriózně. Budu vám věřit! 🙂

ppoborna44
      Spolupracovník

No já přímo ne, ale kamarádka si už z tama jedny kupovala a moc jí sedí a jsou ze super materiálu. 🙂 Taky jsem si před pár dny jedny objednala. 🙂 Prostě mi to nedalo!

mmisulkag
      Spolupracovník

Jojo, podívám se tam. A nějakou osobní zkušenost nemáte s nákupem?

ppoborna44
      Spolupracovník

Ahoj, podívej se třeba na stránku nejleginy.cz 🙂 Tam mají celkem výběr a myslím si, že budou i kvalitní, ale určitě nutno ozkoušet. 🙂

mmisulkag
      Spolupracovník

Ahoj, neznáte někdo nějakou kvalitní prodejnu s legínami? 🙂 Nechci takové, které se mi hned roztrhají nebo seperou. 🙂 Díky

Ukazuji 19 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist