kvalitní kosmetika

Femina.cz > Fóra > Krása > kvalitní kosmetika
  • Toto téma obsahuje celkem 42 odpověďí. Do diskuze (31 hlasů) se naposledy zapojil uživatel nnadanov a poslední změna proběhla před 3 roky, 6 měsíci.
Ukazuji 20 odpovědí vlákna
  • Autor
      nnanna
      Spolupracovník

Máte někdo zkušenost s touhle kosmetikou https://www.iuvenio.com/ ? Docela o ní teď slýchám a zaujalo mě to.

nnadanov
        Spolupracovník

Neznám ale dívám se na jejich stránky a fakt se mi to líbí, asi si rovnou zkusím objednat to sérum na začátek, dám kdyžtak vědět dojmy.

mmilka8
      Spolupracovník

Hledám nějaký účinný krém na tělo, který mi pomůžu s hodně suchou a citlivou pokožkou. Díky za tipy.

jjancajanicka
      Spolupracovník

Co za kosmetiku používáte na tělo? Mám hodně suchou pokožku a po každém umytí mě hrozně svírá a běžný tělový mlíka mi moc nepomáhaj.

nnikolka1346
      Spolupracovník

Ja jsem ted maximálně spokojená s maskou EnteFace, očistí a krásně hydratuje, cenově je taky velice dostupná 🙂

kkatkakatule
      Spolupracovník

Doporučíte přírodní kosmetiku, s jakou máte dobrou zkušenost?

kkvapik
        Spolupracovník

Taky hledám kvalitní přírodní kosmetiku, tak budu ráda za rady

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Holky, zkoušela jste některá od iuvenio to jejich oční serum? Jak se vám osvědčilo? Pomáhá na oční okolí?

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Co od toho iuvenia přesně máte ? Líbí se mi to jejich složení, tak přemýšlím, že bych od nich taky něco vyzkoušela.

LLilianna
      Spolupracovník

Mám od nich tento set https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-set-new/302004987 a paráda. Fakt doporučuju.

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

Iuvenio je hodně luxusní česká kosmetika. Moje kamarádka ji používá a fakt je na pleti znát rozdíl. Taky jsem si koupila to jejich serum a jsem nadšená. Mamka taky poznala rozdíl, tak jsem ji k vánocům koupila tuto sadu https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-vital-set. Je tam vše, tak snad bude mít radost.

LLilianna
      Spolupracovník

Holky, máte některá ozkoušenou kosmetiku zn. iuvenio? Je to česká kosmetika. Ráda bych ji vyzkoušela, ale jsem docela citlivá… Je ta kosmetika vhodná pro citlivou pleť?

JJarka50
        Spolupracovník

Je to kosmetika určená primárně pro citlivou pleť 😉 takže nemusíš mít vůbec obavy

llibuse86
        Spolupracovník

Je dobrá, že? taky po ni pokukuju… Jsem zvědavá, třeba se ozve někdo, kdo má zkušenosti…

JJarka50
          Spolupracovník

Jestli myslíš iuvenio, tak určitě doporučuju vyzkoušet 🙂

JJaninkaVesi
            Spolupracovník

A Jarko, co určitě koupit? S čím máš zkušenosti ty?

MMisanecek
      Spolupracovník

Ahojky holky, měla bych dotaz… zajímalo by mě, jaké máte oblébené vůně? A kupujete přímo parfémy nebo se spokojíte s toaletkou?

PPolinko
        Spolupracovník

Já jsem si dřív kupovala vůně v parfumerce. Jako krásný vůně, všechno, o to nic… Ale problém je ten, že vůbec nevydržely :/ A to mi vadilo. Tak jsem pátrala a vypátrala 🙂 Koupila jsem si parfém od https://allanmartin.cz/ a jsem nadšená. Konečně krásný, voňavý a hlavně dlouhotrvající parfém. Tak to je můj tip.

mmichala69
      Spolupracovník

Toď otázka, kdo co považuje za kvalitní kosmetiku 🙂 to by mě zajímalo .. jaké značky tak používáte ?

iirishanova
        Spolupracovník

Podle mě tady ty krémy budou dražší jestli působí dobře na vrásky, které po nich ustupují.

iirishanova
        Spolupracovník

Já používám jenom takové ty značky, které potkám v drogérii, ale četla jsem, že to kolikrát není to pravé ořechové, tak já teda nevím.

lenka3kubin@seznam.cz
          Spolupracovník

No, ono to taky není to pravé ořechové … jak píšeš .. jestli chceš kvalitní přírodní kosmetiku, tak tu má značka Lobey 🙂

iirishanova
            Spolupracovník

Na kolik takové krémy přijdou ? Ještě se zeptám když jde o čistě přírodní kosmetiku tak asi nebude parfemovaná, že ?

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Záleží jak který výrobce, i když jde o přírodní kosmetiku, tak může být parfemovaná 🙂 nebo potom bio kosmetika je taky super, hlavně tu co má saloos

LLiliem
      Spolupracovník

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenost z bio kosmetikou Pravaja? Slyšela jsem že je jen z přírodních surovin. Tak mě zajímá jestli je opravdu dobrá kosmmetika.

dyu61884@kopqi.com
      Spolupracovník

Jakou kosmetiku používáte a kde ji kupujete? Přijde mi, že mi ta moje už nesedí a je čas ji změnit!

rrjapseznam-cz
        Spolupracovník

Ahoj já si nakupuji přírodní kosmetiku z 2nature.

MMarťule0
      Spolupracovník

A co si třeba krém vyrobit? Víte z čeho je a je přírodní 🙂

vvilmaaa
      Spolupracovník

Jak moc vybírat krém na noc? Používám klasický z drogerie, ale ráno se stejně budím s otoky. 🙁

MMarťule0
      Spolupracovník

Já taky kupuji na http://www.notino.cz Mohu vřele doporučit, kvalitní kosmetika, rychlé dodání či osobní odběr a super ceny. Sem tam nějaká sleva 🙂

AAlína21
      Spolupracovník

Bio kosmetiku už seženete i na Notinu. Kupuji už jen tam, dá se osobně vyzvednout a je to záruka kvality.

LLilianna
        Spolupracovník

Já jsem tu bio kosmetiku taky neviděla. Ale třeba se pletu. I když já teda preferuji nákup na specializovaným webu.

AAlecca
        Spolupracovník

Jj, to je dost známý shop, ale bohužel nemají v nabídce bio kosmetiku 🙁

LLilianna
        Spolupracovník

Tak ono dobré v tom, že mají velký výběr značek. Ale všechno jsou to známé prefabrikáty… já mám třeba oblíbenou značku dekorativní kosmetiky tuto https://www.milujubio.cz/couleur-caramel/ a tu teda seženu na tom milujubio. Doručí mi to a já nikam nemusím chodit 🙂

DDanča.L
          Spolupracovník

Dají se tam koupit i přírodní věci. Olejíčky, na promazání, ale i kosmetika.

AAlecca
      Spolupracovník

Ahoj, za mě pokud kvalitní kosmetiku, tak jedině přírodní bio kosmetiku. Zkusila jsem ji a jsem tak nadšená, že bych žádnou jinou už nekupovala. Jinak doporučím zn. Benecos, dá se kopit na milujubio.cz.

ggiska
      Spolupracovník

Ve svém věku se taky poohlížím po kvalitní kosmetice, o této značce jsem neslyšela. Na jejich stránkách http://www.sothys.cz jsem se dočetla, že s kosmetikou pracují v kosmetických salonech.

zzuzuša
      Spolupracovník

Má někdo zkušenost s francouzskou kosmetikou Sothys. Doporučila mě ji kosmetička.

Ukazuji 20 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist