Kvalita pitné vody

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Kvalita pitné vody
Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjancajanicka
      Spolupracovník

My máme tenhle filtr https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-fam1-n10-vodni-filtr-umisteni-pod-linkou/d-2312 a moc si to chválíme. Nechali jsme si od výrobce poradit na základě rozboru vody, je to česká firma, jsou moc ochotní a hlavně mají ty filtry opravdu kvalitní, vyrábí je u nás, nedováží je z Číny.

nnanna
        Spolupracovník

Taky bych takový filtr chtěla, jak dlouho vydrží?

jjancajanicka
          Spolupracovník

Stačí ho regenerovat jednou za rok, ani není potřeba kupovat celý nový filtr, takže to vychází příznivě i po finanční stránce

nnanna
            Spolupracovník

To zní dobře, díky za odpověď.

jjancajanicka
              Spolupracovník

Za málo, určitě budete taky spokojení, my si to nemůžeme vynachválit.

kkvapik
        Spolupracovník

Aha a to máte pod linkou nebo na lince?

jjancajanicka
          Spolupracovník

My si ho dali pod linku, jenom jsme museli vyvrtat díru do linky, ale vypadá to tak líp. Klidně se ale může dát na linku, jestli nechcete vrtat.

kkvapik
            Spolupracovník

Už jsem si to všechno pročetla a vypadá to fakt dobře. Pro jistotu si taky necháme poradit, co pro nás bude nejvhodnější, ale tahle varianta se mi zdá nejlepší. Moc díky za radu.

jjancajanicka
              Spolupracovník

Za málo, ráda jsem pomohla. Já jsem mnohem klidnější od té doby co ten filtr máme, nemusím to vůbec řešit a ta voda chutná prostě milionkrát líp.

nnadanov
      Spolupracovník

Taky to teď řeším a rozhodla jsem se koupit filtr a dát ho přímo do linky. Akorát nevím od jaké firmy koupit, aby byl opravdu kvalitní a splňoval všechno co má

kkvapik
        Spolupracovník

Já jsem právě taky ztracená v nabídce, takže hledám někoho, kdo má osobní zkušenost.

kkvapik
      Spolupracovník

Ahoj, nechali jsme si udělat rozbor pitné vody, která nám teče z kohoutku a nestačili jsme se divit 🙁 proto teď uvažujeme o koupi filtrační jednotky, abychom nebyli odkázaní jenom na balenou vodu, která taky není úplně ideálním řešením, co se týká její kvality. Kdo máte doma filtr pitné vody prosím podělte se o rady a tipy. Předem děkuju za všechny reakce

Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist