Kupované příkrmy

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Kupované příkrmy
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      KKryska
      Spolupracovník

U nás jsem je teda ještě neviděla 🙁

HHanička45
      Spolupracovník

Holky, taky tyto příkrmy od Sunaru zkusím. Je pravda, že někdy ten čas na vaření prostě není.

JJarka50
        Spolupracovník

Přesně jak píšeš. Navíc sunar je na tom složením velice dobře a co mě překvapilo nejvíc je, že dělají příkrmy i v bio kvalitě 🙂

KKandina
      Spolupracovník

Díky za doporučení, četla jsem i jiné diskuze a tyto příkrmy od Sunaru jsou hodně oblíbené a maminkama doporučované.

BBlacka
      Spolupracovník

My taky, složení mají asi nejlepší a hlavně jsou BIO. Doma nic tak dobrého neuvaříte.

SSonickaVol
      Spolupracovník

Zdravím, kupuju tyto příkrmy  https://www.sunar.cz/nase-produkty?kategorie=bio-detske-prikrmy – jsou výborné.

mmichala69
      Spolupracovník

Dceru mám od malička na mlíčku od sunaru takže pokračujeme i s jejich příkrmy a docela jsem koukala když jsem se dostala k bio příkrmům. Vůbec jsem nevěděla, že něco takového mají, jdou hodně dopředu, což je vidět, protože v dnešní době každý dbá na to, co jí, navíc když jde o nejmenší.

KKandina
      Spolupracovník

Dobrý den, jaké kupované příkrmy mi doporučíte? Pokaždé se mi nepodaří uvařit, tak bych potřebovala mít doma nějakou zásobu příkrmů.

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist