Kuchyně

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Kuchyně
Ukazuji 22 odpovědí vlákna
  • Autor
      PPenny
      Spolupracovník

Ahoj, taky se přidám s doporučením na vybavení kuchyně. Vynikající kuchyňské nože má Dellinger. Máme od nich a jako kvalita teda top. Fakt můžu jen doporučit.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Kuchyni máme hezkou, ale co bych si chtěla nechat udělat, tak je jídelní stůl s židlemi. Víte o nějaké šikovné firmě, která by nám to zvládla udělat ?

KKryska
        Spolupracovník

Nechám ti tady odkaz na firmu, která dělala jídelní set nám 🙂 http://www.jelinek.eu/nabytek-z-masivu#jidelna

iirishanova
          Spolupracovník

Můžu se zeptat jak se cenově pohybuje nábytek co je dělaný na zakázku ?

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

To je hrozně individuální. Záleží co si necháváš dělat, jestli postel nebo skříň, ale když se podíváš na stránky nábytek-mikulík, tak tam mají normálně zveřejněné ceny.

DDendulkaN
      Spolupracovník

Nechala jsem si udělat novou kuchyň a teď špekuluju nad tím, že bych si někam nalepila led pásky. Jestli některá máte v kuchyni led osvětlení tak ocením radu kam je dobré ho umístit, aby dobře vyniklo.

VVeveruškaP
        Spolupracovník

Spíš záleží na tom jak máš kuchyň situovanou, ale pokud potřebuješ inspiraci, tak já mám led pásky nad pracovní deskou, kde je mám nalepení zespodu na poličce a pak mám komplet linku olemovanou zespodu led páskou 🙂

DDendulkaN
          Spolupracovník

Můžu se zeptat jestli si led pásky kupovala od nějaké značky nebo normálně někde v hobby marketu ? Že by si mi případně dala doporučení 🙂

VVeveruškaP
            Spolupracovník

Koupila jsem si tady ty led pásky https://www.immax.cz/immax-sky-42-stars-led-stropni-svitidlo-cct-40x9cm-42w-stmivatelne-p221/

DDendulkaN
              Spolupracovník

Prošla jsem si těch eshopů víc, ale objednala jsem si je nakonec z toho Immaxu. Manžel mi je na linku přidělal a je to pecka !

BBedriška Malá
              Spolupracovník

Jsou ty led pásky z Immax na dálkové ovládání?

iirishanova
      Spolupracovník

Jakou máte zkušenost s kuchyněmi na míru ? Chtěla bych novou kuchyni, tak se poohlížím po kuchyni, která by se mi líbila, tak budu ráda, když mi doporučíte firmu, která má pěkné návrhy.

nnanna
      Spolupracovník

Já teď dovybavuju kuchyň a sháním nějaký stylový dózy a podobné věci, doporučíte kam kouknout?

kkvapik
        Spolupracovník

Mrkněte na https://lahome.cz/ mají moc hezký a originální doplňky do bytu

jjancajanicka
          Spolupracovník

Supeer, už mám objednávku na cestě, maj parádní věci, díky moc.

kkvapik
            Spolupracovník

Tak to jsem ráda žes vybrala, já si postupně ještě doobjednávám nějaký věci, vždycky když tam kouknu tak se mi něco líbí 😀

jjancajanicka
        Spolupracovník

Taky budu ráda za tip, hledám nějaký dózy apod něco co mi kuchyň zútulní.

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Taky tady nechám doporučení na eshop, kde mají spoustu kuchyňských doplňků a vybavení. Mám odtud veškerou jídelní soupravu a je to pastva pro oko ty jejich věci 😉 kdo má rád designově propracované věci, tak doporučuju mrknout na eshop Bakly 🙂

mmilka8
      Spolupracovník

Jak máte v kuchyni vyřešené třídění odpadu? Trochu bojuju s prostorem…

nnadanov
        Spolupracovník

Koukněte na Ideadomov mají tam praktický koše na třídění a další supr vychytávky do bytu

mmilka8
          Spolupracovník

Nemáš tu sestavu Poker plus? To se mi líbí…

kkatkakatule
        Spolupracovník

Řeším to teď v novém bytě, bohužel nemám komoru a do linky se mi tolik košů už nevejde :-/

Janka Terová
      Spolupracovník

Má někdo z vás doma vinotéku na víno?

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Když se tu řeší kuchyně, tak by mě zajímalo jestli používáte nějaké speciální přípravky na dané povrchy nebo používáte nějaké univerzální čističe ?

mmichala69
        Spolupracovník

Velmi spokojená jsem s čistícími přípravky od faberlic-czech.cz. Mám toho od nich dost a zatím se mi nestalo, že bych nějakou nečistotu pomocí nich nedala dolů.

Janka Terová
      Spolupracovník

My digestoř nemáme a chybí mi

KKJARA
        Spolupracovník

Taky jsme jí dlouho neměli a zvládla jsem to, ale dneska  v nové kuchyni už bych si to bez ní nedokázala představit.

nnadanov
      Spolupracovník

Poradíte, kde se dá koupit nějaký regál do kuchyně, už nemám místo v lince, tak hledám něco navíc na potraviny.

kkatkakatule
        Spolupracovník

Podívej se na e-shop Idea-dům-zahrada mám odtud několik fajn věcí do kuchyně a koupelny

nnadanov
          Spolupracovník

Díky za tip, objednala jsem si od nich regál na kolečkách a už ho mám v kuchyni a je to moc fajn, konečně mám místo na ukládání potravin.

kkatkakatule
            Spolupracovník

Nemáš za co, ráda jsem se podělila o dobrou zkušenost

iirishanova
      Spolupracovník

Když by si potřebovala poradit s vybavením do kuchyně, co se týče těch menších spotřebičů, tak vřele doporučuju oravu

SSonia.Cer
        Spolupracovník

Jaké spotřebiče od nich máš ? Jako mixéry vím, že mají perfektní, ten už jsem si od nich pořídila , ale líbí se mi i jejich mikrovlnka a pračka.

llakkam.piot
      Spolupracovník

Potřebujete vybavení pro vaši kuchyň? Skladování věcí? Navštivte web https://www.emako.cz/koupelna/  – zde najdete mnoho článků do kuchyně. Dekorace, doplňky, nádobí a mnoho praktických řešení.

KKarkolka
      Spolupracovník

Děkuji a máš zkušenost i s těmi dalšími co mají v nabídce?

vverca.broukk
      Spolupracovník

Já používám tento universál a jsem s ní moc spokojená https://www.riano.cz/barwa-cistic-kuchyni-perfekt-house-500ml, vyčistí a odmastí

KKarkolka
      Spolupracovník

NO SPÍŠE PLOCHY A NA ODMAŠTĚNÍ DIGESTOŘE A INDUKCE!

vverca.broukk
      Spolupracovník

Co máš konkrétně na mysli spotřebiče či plochy?

KKarkolka
      Spolupracovník

AHOJKY, JAKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY POUŽÍVÁTE NA ČIŠTĚNÍ KUCHYNĚ?

KKJARA
      Spolupracovník

Máme Miele, ale určitě najdete i za menší peníze kvalitu 😉

BBedriška Malá
      Spolupracovník

A to titanové nádobí je vhodné i na indukci?

LLilianna
      Spolupracovník

Ahoj holky, já mám teda výbornou zkušenost se shopem https://www.zgastro.cz. Tam jsem si vždycky vybrala a navíc jsem byla moc spokojená. Hlavně s kvalitou.

MMisanecek
      Spolupracovník

Ahoj, za mě je to určitě Airforce. Tu máme doma, takže s ní mám osobní zkušenost. Jinak jsme si koupili na netu přes https://www.airforce-eshop.cz a doporučuju i tento shop. Jsou tam super, se vším poradí a hlavně dodržují vše dle domluvy.

MMakMak
      Spolupracovník

Ahoj všem, prosím mám dotaz a ráda bych znala Vaše názory. Naši si staví baráček a teď zrvona plánují vybavení kuchyně… Určitě chtějí digestoř. Co myslíte, jaká je podle vás nejlepší značka?

Ukazuji 22 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist