Ano ano, složení si samozřejmě pohlídám stejně jako u granulí. Spíš mne zajímaly nějaké vlastní zkušenosti nebo tipy s ko nkrétními produkty nebo značkami 🙂 I tak moc díky, mrknu každopádně na ten Brit!
Zvolila bych cokoli masitého, jsou všelijaké konzervy, kapsičky, ale taky suchý mňamky nebo přímo jen vařené kuřecí maso na kousky, to kočkám, co jsem četla na netu, hodně jede.
Naprosto souhlasím s předchozím komentářem. Odměňovat se dá takřka čímkoli, záleží jen, co vaší kočičce zachutná. Za mě je taková zlatá střední cesta Brit. Máme od nich granule i kapsičky, kterýma odjakživa odměňuju a opravdu jsem já i oba naši kocouři spokojení.
Záleží, co od nich očekáváte a v jakém cenovém rozmezí se pohybujeme. Jediné co, tak dejte pozor na levné dobroty za pár kaček, které sklízí u kočiček sice úspěch, ale výživově jsou na tom bídně.
Zdravím a prosím o radu ohledně jídla, akorát ne lidského, ale pro mazlíčka. Doposud jsem krmila pouze granulkami, ale ráda bych naší kočičce dopřála i nějaké odměny. Máte nějaké tipy na kvalitní a zdravé pamlsky?