Kosmetika Iuvenio

Femina.cz > Fóra > Krása > Kosmetika Iuvenio
  • Toto téma obsahuje celkem 5 odpověďí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel jjancajanicka a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjancajanicka
      Spolupracovník

Mně moc vyhovuje, nikdy mi žádná kosmetika ještě takhle nesedla

BBlacka
      Spolupracovník

Holky taky jsem na značku iuvenio.com slyšela dobré recenze. Dívala jsem se na jejich stránky a mají tam k objednání vzorečky za stovku, tak jsem si je hned objednala. Pak kdyžtak koupím normální balení 🙂

KKvěta B.
        Spolupracovník

Taky si vzorečky objednám, produkty od iuvenio se mi moc líbí a četla jsem jen dobré recenze. Navíc jejich produkty dostaly i nějaké ocenění 🙂

EEsterinda
          Spolupracovník

Holky značka Iuvenio je fakt výborná! Jak jsem psala – konkuruje daleko dražším značkám a výsledky má viditelné.

EEsterinda
      Spolupracovník

Ahoj, je skvělá, fakt doporučuju vyzkoušet! Je mi 40 let a zkoušela jsem hodně značek, i hodně drahých, ale Iuvenio je strčí s rezervou do kapsy!

KKvěta B.
      Spolupracovník

Ahoj všichni, nezkoušel jste někdo českou kosmetiku Iuvenio? Narazila jsem na ni na internetu a produkty se mi líbí.

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist