Konopné masti

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Konopné masti
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      hhancanov
      Spolupracovník

Tu kosmetiku Seni care s ureou mi před časem doporučili v lékárně a jsem taky moc spokojená.

nnanna
      Spolupracovník

Tak musím říct, že ta emulze je fakt skvělá. Hned mi uleví od svírání a svědění a vydrží mi to tak po namazání dlouho, už se s ní mažu přes týden a jsem moc spokojená, snad to vydrží.

kkvapik
      Spolupracovník

Močovina je na hodně suchou kůži dobrá, to mám vyzkoušený

nnanna
        Spolupracovník

Tak já to zkusím, jsem na to zvědavá.

jjancajanicka
        Spolupracovník

Já toho zkusila hodně, ale tohle jediný snesu na denní používání a fakt mi to vyhovuje a pomáhá.

jjancajanicka
      Spolupracovník

Mně na ekzematickou kůži hodně pomáhá tahle emulze s ureou https://www.care4you.cz/x8773/seni-care-hydratacni-telova-emulze-pro-suchou-pokozku-a-500-ml

mmichala69
      Spolupracovník

Narazila jsem na značku Carun, taky mají konopné mastičky tak by mě zajímalo jestli s ní nemáte některá zkušenost ?

iirishanova
        Spolupracovník

Koupila jsem si tu mastičku na základě doporučení a díky za něj, protože se mi po něm o dost zlepšil ekzém.

ggys22231
      Spolupracovník

Taky tuhle mastičku z konopí používám a velice mi pomáhá.Ekzém mi krásně mizí.

ccwa12214
      Spolupracovník

Ahoj používáte někdo nějakou mastičku na lupénku co obsahuje konopí?Máte s tím někdo nějaké kladné zkušenosti?Ráda bych si nějakou pořídila a zbavila se tak lupénky.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Pěkný den, ráda bych znala vaše názory na konopné mastičky. Pomáhají vůbec? A s jakou máte nejlepší zkušenosti?

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist