Kolagen

Femina.cz > Fóra > Krása > Kolagen
  • Toto téma obsahuje celkem 18 odpověďí. Do diskuze (10 hlasů) se naposledy zapojil uživatel iirishanova a poslední změna proběhla před 4 roky.
Ukazuji 13 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjandulka25
      Spolupracovník

Jako dárek manželovi, sportuje, takže na posílení kloubů a vazů. Mě se líbí přírodního kolagen s kyselinou hyaluronovou.
      <table border=“0″ width=“274″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“274″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl65″ style=“width: 206pt; height: 60pt;“ width=“274″ height=“80″></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ggiska
      Spolupracovník

A chcete ho pro sebe nebo ho dáte někomu dárkem?

jjandulka25
      Spolupracovník

Tip na kvalitní kolagen vítám.

ggiska
      Spolupracovník

Pro manžela mě zaujal Kolagen KOMPLEX. Je sportovec a co se týká kloubů a vazů tak ho určitě uvítá.

kkikajda
      Spolupracovník

Tak to je skvělý tip na vánoční dárek pro mou sestru.

kkikajda
      Spolupracovník

<table style=“width: 206pt; border-collapse: collapse;“ border=“0″ width=“274″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col style=“width: 206pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 10020;“ width=“274″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr style=“height: 45pt;“>
      <td style=“border: 0px black; width: 206pt; height: 45pt; background-color: transparent;“ width=“274″ height=“60″><span style=“color: #000000; font-family: Calibri;“>Chci dopřát své pokožce vnitřní výživu, proto jsem si koupila Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová. </span></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ffemuska
      Spolupracovník

Taky jsem s rozhodla, že si posílím vlasy a nehty. Dobrý tip na kolagen.

kkikajda
      Spolupracovník

Kolagen je super pro pružnou kůži, pevné nehty a zdravé vlasy. Jem spokojená s https://www.rpshop.cz/kolageny.

mmichala69
      Spolupracovník

Já těm kolagenům teda moc nevěřím a spíš mi přijdou efektivnější ty krémy proti vráskám :/

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

KOlagen není špatný, ale jde spíš o vnitřní užití a efekt má, ale né na vrásky 😉 na to jsou lepší ty krémy. Zatím jsem největší efekt viděla po krémech Lobey.

iirishanova
          Spolupracovník

Já myslím, že většinou je nějaký rozdíl vidět tak cca po půl roce možná i déle.

mmichala69
          Spolupracovník

Po jak dlouhé době si viděla rozdíl ? Máš od nich i ten denní a noční krém ?

HHanička45
      Spolupracovník

Děkuji moc, všechno jsem pročetla a už jsem si ho objednala. Těším se až ho začnu brát 🙂

DDitaZel
      Spolupracovník

Koupila jsem si Oslo Skin Lab na doporučení kamarádky a už po necelých dvou měsících byla vidět výrazná změna pleti. Byla hebčí, vláčná a vrásky jsou teď po půl roce opravdu vyhlazenější. A okolí si toho opravdu všímá. Mrkni tady na recenzi https://schoolofstyle.blog/2019/07/31/pomuze-vam-kolagen-proti-vraskam-tohle-potrebujete-vedet.

HHanička45
      Spolupracovník

A jaký konkrétně prosím? A opravdu se vrásky vyhladí?

DDitaZel
      Spolupracovník

Ahoj, ano, já beru už asi půl roku a jsem spokojená. Rozhodně doporučuji 🙂

HHanička45
      Spolupracovník

Zdravím, berete prosím někdo kolagen? Jak jste spokojené, a který konkrétně berete? Děkuji 🙂

Ukazuji 13 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist