Zdravím, za mě je jediný tip užít si tu novou radost v domácnosti a rozloučit se se sedačkou. Tu náš kocour stihl zrušit už během prvního půl roku haha
Na písku nic převratného asi nenajdete. Jediný můj typ je nešetřit na něm a kupovat ty o trošku dražší, co vydrží déle voňavé – většinou bílé barvy a nesmrdí klidně měsíc. Co se krmiva týče, s granulemi i kapsičkami sázím na Brit a nemůžu si ho vynachválit.
Tak na to, jakej jsem čtenář, mě vůbec nenapadlo se po takové knížce mrknout, každopádně moc děkuju za tip, zkusím příští týden knihovnu a snad něco najdu.
Tyjo tak to by bylo na knihu. Což mě mimochodem přivádí na myšlenku, že je spousta knih o kočičí výchově, péči, krmení a tak celkově o všem možném/nemožném v kočičím světě. To by mohlo být do úplného začátku bezva!
Ahoj všem kočkařkám, budeme si s přítelem na začátku července pořizovat zvířecí mimčo. Nikdy ani jeden z nás kočku neměl, tak uvítám jakékoli tipy. Cokoli Vás napadne, od supr čupr písku do krabice, dobrých odměn nebo granulek… jednoduše cokoli, s čím jste byly (ne)spokojeny a podělily byste se o tom 🙂 ráda si přečtu cokoli!