Káva

Femina.cz > Fóra > Vaření > Káva
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJaninaR
      Spolupracovník

Nemůžu si pomoct, ale mnohem větší výběr mají na upraženo.cz. Mají kávy i z různých koutů světa a je to úplně něco jiného jak ty klasické zrnkové kávy.

iirishanova
        Spolupracovník

Tady o tom eshopu už jsem někde četla, ale ve spojitosti s čerstvě praženou kávou. Je to možné ? Co za kávy máš vyzkoušené ?

JJaninaR
          Spolupracovník

Ano je to možné a nejvíc jsem si oblíbila tady tu s ovocným profilem https://www.uprazeno.cz/zrnkova-kava-rwanda-rutsiro-district-na-filtr-P/

iirishanova
            Spolupracovník

Dívala jsem se na popis a spíš než ovocnou tak bych chtěla něco sladšího, tak se podívám jestli tam něco takového mají.

mmichala69
      Spolupracovník

Je to hnedka ta první, co mají na eshopu, poznáš to podle popisu, že tam píší „jemná směs“ http://www.delikomat.cz/produkt/naber-espresso-22/

mmichala69
      Spolupracovník

Vzhledem k tomu, že máme kávovar, tak si kupuju jenom zrnkovou kávu. Mám ráda slabší takže si ji objednávám z delikomatu, protože je to přesně to, co mi chutná.

SSonia.Cer
        Spolupracovník

Myslíš, že by si mi poradila která to je ? Dívala jsem se na ten jejich eshop a mají tam těch káv dost, ale která je slabá teda nepoznám.

AAlecca
      Spolupracovník

Ahojky holky 🙂 Jen takový malý průzkum 🙂 Jak máte nejraději kávu? Jako myslím přípravu? A kde kávu kupujete?

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist