Jura

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Jura
  • Toto téma obsahuje celkem 17 odpověďí. Do diskuze (9 hlasů) se naposledy zapojil uživatel mmarkurka5 a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      DDendulkaN
      Spolupracovník

Jaké jsou podle vás lepší ? Ty pákové nebo automatické ?

mmarkurka5
        Spolupracovník

Budu si kupovat pákový, konkrétně od oravi protože na jejich kuchyňské spotřebiče čtu fakt dobré hodnocení

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Taky právě sháním víc informací, protože chci příteli koupit audio, tak abych měla jistotu, že mi přijde v pořádku a včas.

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Taky si chci pořídit kávovar, ale vybrala jsem si ho v okay, nemáte zkušenost jestli jde o spolehlivý eshop ?

KKryska
        Spolupracovník

Objednávala jsem od nich dost věcí na Vánoce a všechno mi přišlo včas a v pořádku.

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Jak dlouho zhruba trvá než objednávka přijde, když mají věci skladem ?

JJarka50
      Spolupracovník

Ono ne vždycky musí vyšší cena znamenat, že je ten výrobek nejlepší. Kávovar od oravi sice nemám, ale mám od nich jiné věci a s těma jsem moc spokojená. Líbí se mi jednoduché zpracování  a hlavně cenová dostupnost.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Já jsem teda zastánce českých výrobců, protože si myslím, že máme kvalitní spotřebiče nicméně tip na kávovar bych taky ocenila.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahojky, ano ano. Objednávala jsem tam minulý týden a mají info, že při objednání do 20.12. přijde zásilka do vánoc. 🙂

AAlecca
      Spolupracovník

Ahojky 🙂 Holky, máte některá zkušenosti s doručením ze shopu svycarskekavovary.cz? Když objednám, dojde do vánoc?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist