Jedlý hmyz

Femina.cz > Fóra > Vaření > Jedlý hmyz
  • Toto téma obsahuje celkem 11 odpověďí. Do diskuze (9 hlasů) se naposledy zapojil uživatel MMakMak a poslední změna proběhla před 3 roky, 4 měsíci.
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      lleinhartova.linda
      Spolupracovník

S přítelem jsem se o tom taky bavila že bych to chtěla vyzkoušet, a on že do toho jde taky 😀 Tak jsem objednala na crickwaters.cz taky!! Jsem zvědavá až to dojde a až to ochutnáme 🙂

llibenka789
        Spolupracovník

Taky jsem měla tu čest ochutnat na crickeaters 😀 Neboj se nic, věřím že to bude dobrý 🙂 Mě to teda chutnalo, já se ničeho nebojím 🙂

lleinhartova.linda
          Spolupracovník

Tak to sem teprve zvědavá 🙂 A cosi tam ochutnávala?? Já jsem objednala balíček trochu se hmyzu bojím 😀 a nějaký ty cvrčky v čokoládě

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

Já bych tam na tom crickeaters.cz chtěla zkusit ty ochucený cvrčky. Hele, jak se to jako upravuje? Prostě co přjde, to se dá jíst nebo to pak musím nějak tepelně ještě upravovat?

eemakrul
        Spolupracovník

Já také už ochutnala, a je to fakt dobrý. Vůbec nevím čeho jsem se bála 😀 ono se to totiž nesmí moc zkoumat:-D objednávali jsme cvrčky a kobylky

MMakMak
          Spolupracovník

Když se na to https://crickeaters.cz/ dívám, tak třeba u těch cvrčků mají i příchutě. Zkoušeli jste nějakou? Jakou? Doporučíte?

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Já jsem právě taky slyšela, že ti cvrčci jsou lahodná pochoutka. Musím je zkusit. A ty jsi měla ty ochucené, jo? A dobrý? Zkusila bys i ty natural?

KKatchorka
      Spolupracovník

Holky, já jsem se teda odhodlala a ten jedlý hmyz zkusila. Koupila jsem si ochucené cvrčky https://crickeaters.cz/e-shop/jedli-cvrcci-domaci-med-a-horcice/ a jsem nadšená. Vynikající chuť, opravdu lahodná pochoutka.

llibuse86
        Spolupracovník

Zrovna na ty cvrčky jsem se dívala. Musím je zkusit. Máme rodinou sešlost a vždycky někdo přinese nějakou lahůdku, specialitku nebo pochoutku. Myslím, že tentokrát to bude bomba. Za jak dlouho mi objednávka z crickeaters.cz přijde?

BBedriška Malá
      Spolupracovník

No, super. To jsou docela zajímavý argumenty. Ale kde ten hmyz koupit?

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

Ahoj, já ano a musím říct, že je to vynikající. Opravdu nej pochoutka, jakou jsem za poslední dobu zkoušela. No a proč bys měla? Asi proto, že je to fakt chutná pochoutka, je to plné bílkovin a hlavně je to netrační jídlo, a osobně si myslím, že zkusit se má všechno…

KKatchorka
      Spolupracovník

Ahojky holky, zkoušela jste některá hmyz? Jako ochutnat ho… Chlap mě k tomu nutí nebo spíš chce, abychom ho zkusili spolu. Ale já teda nevím, proč bych měla. Jaký na to máte názor?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist