Jarní detox

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Jarní detox
Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Autor
      SSonia.Cer
      Spolupracovník

Na detox je super ostropestřec. Ptala jsem se na to v lékárně a magistra mi doporučila balení od značky naturevia. Je to prý kvůli složení, protože ho mají nejlepší.

AAndryna
      Spolupracovník

<table style=“width: 293pt; border-collapse: collapse;“ border=“0″ width=“390″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col style=“width: 293pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 14262;“ width=“390″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr style=“height: 30pt;“>
      <td style=“border: 0.5pt solid windowtext; width: 293pt; height: 30pt; background-color: transparent;“ width=“390″ height=“40″><span style=“color: #000000; font-family: Calibri;“>Už mám objednáno, dík za tip. Mají teď i skvělé cenově zajímavé balíčky.</span></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

jjandulka25
      Spolupracovník

<table border=“0″ width=“390″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“390″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl66″ style=“height: 30.0pt; width: 293pt;“ width=“390″ height=“40″><span class=“font5″>Foxylife</span><span class=“font0″> má v nabídce i probiotika, ty si určitě k detoxu přidám. Mám citlivé zažívání.</span></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ffemuska
      Spolupracovník

<table border=“0″ width=“390″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“390″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl65″ style=“height: 45.0pt; width: 293pt;“ width=“390″ height=“60″>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl66″ style=“height: 45.0pt; width: 293pt;“ width=“390″ height=“60″>Tak koukněte na https://www.foxylife.cz/produkty/kategorie/foxylife-ostropestrecova-bylinna-pasta-500-ml.htm</td&gt;
      </tr>
      </tbody>
      </table>
      </td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

AAndryna
      Spolupracovník

<tbody>
      <tr>
      <td class=“xl66″ style=“height: 30.0pt; width: 293pt;“ width=“390″ height=“40″>To slyším prvně, že se dělá i v takové podobě.</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ffemuska
      Spolupracovník

<table style=“width: 293pt; border-collapse: collapse;“ border=“0″ width=“390″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col style=“width: 293pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 14262;“ width=“390″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr style=“height: 30pt;“>
      <td style=“border: 0.5pt solid windowtext; width: 293pt; height: 30pt; background-color: transparent;“ width=“390″ height=“40″><span style=“color: #000000; font-family: Calibri;“>Co se týká detoxu, tak si ho dělám pomocí ostropestřce mariánského. Nedávno jsem ho našla v podobě pasty.</span></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

mmmirka.kuc
      Spolupracovník

Ahoj holky! S tím Wurmexem souhlasím, používáme ho v rodině už několik let, pro každoroční detox 😉

llenka.volna.73
        Spolupracovník

Nebo můžeš zkusit i h2out (stejný výrobce jako wurmex), to je zase na odvodnění, zbavíš se přebytečné vody v těle. Normálně díky tomu zhubneš tak 2 kila bych řekla a budeš se cítit taková lehčí 🙂

llenka.volna.73
      Spolupracovník

Já mám vyzkoušen wurm-ex, rozhodně skvělá volba, pokud chceš podstoupit nějakou, dejme tomu týdenní detoxikační kůru. Zbaví tělo parazitů a i když to na každého působí trochu jinak, měla by ses poté cítit lépe a tvé tělo by mělo i lépe fungovat. Mrkni na https://www.wurm-ex.cz/

opand@seznam.cz
      Spolupracovník
      rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

A co máš třeba vyzkoušené? Nechám si ráda poradit.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Ahoj já si občas dělám jarní detox. Hodně si o tom přečtu nějaké diskuze a pak si něco koupím.Je toho na trhu hodně.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Ahoj ráda bych si udělala jarní detox,ale pořádně nevím co si na něj koupit.Poradíte mi někdo?

Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist