Jaký parfém?

Femina.cz > Fóra > Krása > Jaký parfém?
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      hhancanov
      Spolupracovník

Doporučíte někdo parfém s přírodním složením? Díky za reakce

jjaarkkaa
        Spolupracovník

To bych taky ráda zkusila nějaký přírodní

KKryska
      Spolupracovník

Nenašla bych tady někoho, kdo má rád dřevité vůně ? Mamka je miluje a chtěla jsem jí na Vánoce koupit nový parfém, ale vůbec nevím po jaké značce se mám dívat.

iirishanova
        Spolupracovník

Nezkoušela si Philip Martins ? Ten se specializuje tady na ty vůně.

KKryska
          Spolupracovník

Tak to nezkoušela, vůbec tady tu značku neznám. Mají ji normálně v parfumérii ?

iirishanova
            Spolupracovník

V parfumérii ne, ale buď na stránkách hairshop.cz konkrétně je to parfém In Oud a pokud jsi z Brna nebo okolí, tak je možné se stavit za paní majitelkou do salónu, kde můžeš parfém vyzkoušet, aby si ho nekupovala na slepo, ale myslím si, že ten popis mluví za vše 😉

jjancajanicka
      Spolupracovník

Já mám parfém Love od https://allanmartin.cz/ a je to nádherná vůně, která vydrží celý den.

llibuse86
      Spolupracovník

Holky, máte prosím tip na kvalitní kosmetiku? Prosím hlavně o séry, krémy a podobně. Chtěla bych mamce pod stromeček dát luxusní kosmetiku.

GGabulkaKoc
        Spolupracovník

No, tak tipy na kvalitní parfémy už máš, ale co se týká té kosmetiky, tak mě se moc líbí tato https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-vital-set/302004992. Teto set jsem koupila mamce. Sama používám to jejich serum a paráda.

zzralok.85
        Spolupracovník

Ty jo, to nevím… ale pokud hledáš kvalitu a luxus, tak doporučím ty niche parfémy AllanMartin. Ty jsou senzační. Mám doma dvě vůně a jsem nadšená. Vydrží fakt dlouho na těle, takže se ani moc rychle nespotřebují. Super.

llibuse86
          Spolupracovník

A jaké od nich máš? Koukala jsem se ty jejich stránky a vypadá to moc hezky. Je možné si vůně vyzkoušet?

LLilianna
      Spolupracovník

Jaké od nich máš? A jsou opravdu trvající? Já co si koupím v parfumerce, tak mě vždycka zklame 🙁

LLilianna
        Spolupracovník

Holky, tak já jsem si teda objednala pro sebe i pro chlapa a jsme nadšeni. Já mám Love a musím říct, že ten allanmartin mě velmi mile překvapil. Aspoň mám tipy, co na vánoce…

MMakMak
          Spolupracovník

A podle čeho sis ty vůně vybrala? Mají nějakou možnost přivonět? Prodejnu nebo nezasílají třeba vzorníky?

zzralok.85
      Spolupracovník

Já parfémy zbožňuju, ale sehnat opravdu kvalitní, který vydrží, je hodně složitý… Takový v parfumerce nekoupíš, tam mají povětšinou jen toaletní vody, no… Ale já jsem našla uplne senzační parfém od https://allanmartin.cz. Doporučuju. Mám doma dvě vůně a na vánoce snad dostanu další. Jsou senzační, originální, dlouho vydrží.

LLilianna
      Spolupracovník

Holky, dotaz… Jaké používáte parfémy? Já je zbožňuju, mám jich doma celou řadu, ale pořád hledám další a další, který mě fakt osloví. Máte tip na nějaké originální třeba?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist