Jaké vybrat spoje na prodloužení vlasů

Femina.cz > Fóra > Krása > Jaké vybrat spoje na prodloužení vlasů
  • Toto téma obsahuje celkem 32 odpověďí. Do diskuze (22 hlasů) se naposledy zapojil uživatel AAnka45 a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 12 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkikajda
      Spolupracovník

Neznám je, ale určitě si na jejich pobočku zajdu. Vlasy bych si taky ráda nechala prodloužit.

RRikina
      Spolupracovník

Mě kamarádka doporučila k prodloužení vlasů http://www.vlasy-levne.cz

ZZuzi.S.
        Spolupracovník

Vlasy-levne mají v Brně pobočku, byla jsem se tam podívat. Vybrala jsem si u nich keratin.

AAndryna
        Spolupracovník

Máte od nich vlasy prodloužené?

RRikina
          Spolupracovník

Ano, mám je prodloužené clipy. Doporučila a prodloužila mi je moje kadeřnice.

llibuse86
      Spolupracovník

Hele, to ti gratuluju, ale… Já bych do toho nešla. Výsledek nejistý… za mě prostě topovka clip in vlasy 🙂 Ty zbožňuju 🙂 S nima účes vypadá fantasticky!

hhancanov
      Spolupracovník

Taky jsem jeden čas uvažovala nad prodloužením ale nakonec jsem si řekla že bych jenom maskovala to že nejsem spokojená se svými vlasy a rozhodla jsem se s tím konečně něco dělat. Takže jsem zašla na vlasovou kliniku a teď mám konečně krásný a zdravý vlasy a prodlužování nepotřebuju.

LLilianna
        Spolupracovník

Jako super, ale to jednak srahá investice a jednak není výsledek zaručen… Ty clip in vlasy jsou mnohem dostupnější a navíc v účesu vypadají náramně.

hhancanov
          Spolupracovník

Podívejte se sem https://www.clinicalhair.cz/ vůbec to není drahá záležitost a za pár měsíců máte krásný a zdravý vlasy a nemusíte donekonečna řešit prodlužování.

nnanna
            Spolupracovník

A za jak dlouho se ti to asi zlepšilo?

hhancanov
              Spolupracovník

Asi za 2-3 měsíce, to je ale hodně individuální, zajdi si tam oni tě vyšetří a všechno ti poví.

nnanna
              Spolupracovník

Tak to je rychle to bych ani nečekala, moc díky, už jsem se objednala.

hhancanov
              Spolupracovník

Za málo, dej vědět jak se ti to zlepšuje.

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ty vypadají hodně dobře… ale prosím tě, jak jsi trefila odstín? Neměla jsi problém? Já se toho docela bojím. Mají ty clip in vlasy.eu nějakou poradnu nebo tak?

llibuse86
        Spolupracovník

Ahoj Janinko, tak co, koupila sis tam ty clipy? Jak jsi s nimi spokojená? A koupila sis pásy, sety nebo culík? 🙂

llibuse86
        Spolupracovník

Hele, kupovala jsem clip in na clip in vlasy.eu a oni jsou super v tom, že jim stačí napsat mail a oni ti se vším ochotně poradí. To je super, já jsem byla s jejich radami fakt hodně spokojená 🙂

GGabulkaKoc
          Spolupracovník

Jojo, v tom je ten shop super. Oni jsou tam moc ochotní 🙂

LLilianna
      Spolupracovník

Já jsem si třeba koupila tyto clipy https://www.clip-in-vlasy.eu/product/clip-in-pricesky-51cm-prave-lidske/clip-in-vlasy-51cm-tmave-hneda-/9 a nasazuju si je sama. Je to jednoduché a pohodlné. Jako zvládneš to sama. Ty spoje ani nejsou vidět, fakt super 🙂

lleoneska
      Spolupracovník

<table style=“width: 206pt; border-collapse: collapse;“ border=“0″ width=“274″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col style=“width: 206pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 10020;“ width=“274″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr style=“height: 45pt;“>
      <td style=“border: 0.5pt solid windowtext; width: 206pt; height: 45pt; background-color: transparent;“ width=“274″ height=“60″><span style=“color: #000000; font-family: Calibri;“>Prodloužené vlasy se mě moc líbí, uvažuji o tom, ale počkám až na jaro.</span></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ggiska
      Spolupracovník

Taky se mě líbí prodloužené vlasy. Zkusím se domluvit přímo na pobočce vlasy-k-prodlouzeni.

zzuzuša
      Spolupracovník

Pomáhala mě kamarádka, je šikovná, sama si taky vlasy prodlužuje.

zzralok.85
        Spolupracovník

Dlouhý vlasy jsou prostě super. Podle mě má mít každá žena dlouhé vlasy. Někomu ale nenarostou, no. Nebo aspo%n ne kvalitní. Jako mě… Proto je super ty clip in. Je to prostě nejlepší způsob prodloužení vlasů. Ten https://www.clip-in-vlasy.eu je super.

AAnka45
          Spolupracovník

Jojo, s nimi mám taky senzační zkušenost. Nakupuju tam moc ráda, mají kvalitní clipy a hlavně hodně široký výběr. To mi vyhovuje.

zzralok.85
      Spolupracovník

Ahoj, nejlepší způsob, jak prodloužit vlasy, jsou clip in. Mám je vyzkoušený a super. Pokud nevíte, kde koupit, doporučuju https://www.clip-in-vlasy.eu/. Super shop se senzační a fakt širokou nabídkou.

ffemuska
      Spolupracovník

Kdo vám vlasy prodlužoval? Nebo jste to zvládla sama?

KKatchorka
        Spolupracovník

Mám to taky tak 🙂 Ty jejich clipy jsou super. Hlavně, co je super, tak oni mají fakt senzační výběr 🙂

AAlecca
        Spolupracovník

Já jsem si koupila clipy z https://www.clip-in-vlasy.eu/ a zvládnu to sama 🙂 Je to děsně jednoduchý a naví vůbec není poznat, že to sjou clipy. V účesu to vypadá parádně 🙂

zzuzuša
      Spolupracovník

<table style=“width: 206pt; border-collapse: collapse;“ border=“0″ width=“274″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col style=“width: 206pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 10020;“ width=“274″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr style=“height: 45pt;“>
      <td style=“border: 0px black; width: 206pt; height: 45pt; background-color: transparent;“ width=“274″ height=“60″><span style=“color: #000000; font-family: Calibri;“>Za mě spokojenost s Clip in od http://www.vlasy-k-podlouzeni.cz.</span></td&gt;
      </tr>
      </tbody>
      </table>

JJarka50
      Spolupracovník

Ahoj holky .. chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, ale chtěla bych nejprve zjistit, do jakých spojů je nejlepší jít ?

Ukazuji 12 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist