Jak zlepšit kůži na patách?

Femina.cz > Fóra > Krása > Jak zlepšit kůži na patách?
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpověďí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel mmilka8 a poslední změna proběhla před 3 roky, 6 měsíci.
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmilka8
      Spolupracovník

Výborný je tenhle krém https://www.care4you.cz/x8777/seni-care-krem-na-suchou-pokozku-s-10-ureou mám po něm paty úplně hebký.

nnadanov
        Spolupracovník

Aha a jak dlouho ses tím mazala než to mělo efekt? Já mám paty tak tvrdý že si nedokážu představit že by mi stačil jen krém

mmilka8
          Spolupracovník

On fakt hodně hydratuje až do hloubky a regeneruje kůži takže jsem to už druhý den měla lepší. Mažu se dvakrát denně a fakt mám teď paty jako dítě 🙂

jjanuleSi
      Spolupracovník

Moc díky, určitě balzám vyzkouším. O té uree jsem už slyšela, že je výborná na hydrataci a navíc stojí balzám pár korun.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Jojo, balzám se maže 2x denně na pokožku, obsahuje ureu a další důležité látky a rozdíl poznáž už během 3 dnů. Tady máš na balzám odkaz https://www.lekarna.cz/uxitol-25-softwalk-balzam-na-paty-50ml/

jjanuleSi
      Spolupracovník

Jen kůži mažeš a to je všechno? Nic víc není potřeba?

MMájinkaS
      Spolupracovník

Ahoj, mě na regeneraci suché, ztvrdlé a rozpraskané pokožky na patách se osvědčil balzám Uxitol25.

jjanuleSi
      Spolupracovník

Zdravím, holky blíží se léto a já mám zase hrozný paty. Úplně se děsím toho, že vlezu do sandálů – poradíte, co je na ty paty nejlepší?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist