Jak se zbavit stresu

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Jak se zbavit stresu
  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpověďí. Do diskuze (5 hlasů) se naposledy zapojil uživatel nnanna a poslední změna proběhla před 3 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      nnanna
      Spolupracovník

Mně hodně pomohlo užívání hořčíku, koupila jsem si přírodní od VitasLife, ten se dobře a rychle vstřebává.

Adéla Pifková
      Spolupracovník

<span style=“font-size: 11pt; font-family: Arial; color: #242424;“ data-sheets-value=“{"1":2,"2":"Hezký den holky, já Vám mohu doporučit x-espeed, když mám v práci fakt naloženo tak začnu být hodně nervózní a nepříjemná. Zkusila jsem x-espeed, který mi doporučila kolegyně, která ho taky používá a musím říct, že to na mě funguje."}“ data-sheets-userformat=“{"2":14915,"3":{"1":0},"4":{"1":2,"2":16777215},"9":0,"12":0,"14":{"1":2,"2":2368548},"15":"Arial","16":11}“>Hezký den , já Vám mohu doporučit x-espeed, když mám v práci fakt naloženo tak začnu být hodně nervózní a nepříjemná. Zkusila jsem x-espeed, který mi doporučila kolegyně, která ho taky používá a musím říct, že to na mě funguje.</span>

kkatkakatule
      Spolupracovník

Zkoušela jsi aromaterapii?

kkvapik
        Spolupracovník

Nezkoušela, máš nějaký tip co přesně zkusit?

kkatkakatule
          Spolupracovník

Podívej se na směsi éterických olejů od Nobilis Tilia, mně to moc pomáhá. Jsou kvalitní, čistě přírodní…

kkvapik
            Spolupracovník

Aha super, děkuju za radu, koukám na jejich nabídku a mají veliký výběr, už mám vybrané tři vůně, které chci zkusit.

kkatkakatule
              Spolupracovník

Super, není za co, tak dej vědět jak jsi spokojená

kkvapik
              Spolupracovník

Tak musím říct, že jsem nadšená, moc díky za radu.

JJaninaR
      Spolupracovník

Zatím nejlepší, co jsem kdy zkusila mi přijde tento ústní sprej http://www.lavycosmetics.com/haevyl-3i-30-ml-346. Používám ho hlavně při stresových situacích a po nějaké době užívání jsem taky postřehla, že nejsem tolik unavená a celkově funguju mnohem lépe než předtím 🙂

kkvapik
      Spolupracovník

Sdílejte prosím rady, co vám pomáhá zbavit se stresu. Díky 🙂

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist