Jak rychle zdravě zhubnout

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Jak rychle zdravě zhubnout
  • Toto téma obsahuje celkem 8 odpověďí. Do diskuze (7 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 3 roky, 6 měsíci.
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Začala jsem jinak jíst a snažím se, kam se dá chodit pěšky. Koupila jsem si tyhle přírodní tabletky https://www.theoherbs.cz/stillslim/ které mi navozují pocit sytosti takže ani nemám potřebu tolik jíst a pomáhají rychlejc spalovat kalorie a kila jdou krásně dolů 🙂

mmilka8
        Spolupracovník

To zní fakt dobře, díky moc za radu

kkvapik
          Spolupracovník

Není zač, určitě dej vědět jak to jde 😉

llibuse86
      Spolupracovník

Ahoooj 🙂 Dávám tip, který mi fakt pomohl a pomůže určitě i tobe. Ketonová dieta. Na začátek tento balíček – super! https://www.ketodiet.cz/p/4-tydenni-balicek-intense-pro-1-krok/

PPenny
        Spolupracovník

Ahojky 🙂 Po jaké době jsi viděla první výsledky? 🙂 A co říkáš na jejich sladkosti? Zkoušela jsi tu nutelu? 🙂

MMakMak
        Spolupracovník

Ahojky 🙂 Prosím tě, jak se ta dieta drží? A jídla? Jak chutnají? Netrpěla jsi u té ketodiet pocitem hladu?

GGabulkaKoc
          Spolupracovník

Jinak, to co se u té jí, je uvedeno tady 🙂 Nejsou to jen koktejly, to mě zaujalo… Já se i u diety potřebuju cítit sytá, jinak je to na nic a já sklouznu k přežírání. A to je prostě špatně…

hhancanov
      Spolupracovník

Taky budu ráda za tip, rozhodně nejsem zastánce nějakých drastických diet.

mmilka8
      Spolupracovník

Ahoj, co se vám osvědčilo, poraďte jak co nejrychleji zhubnout bez jojo efektu.

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist