Jak na pleť po čtyřicítce?

Femina.cz > Fóra > Krása > Jak na pleť po čtyřicítce?
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmarkurka5
      Spolupracovník

Podle mě je na vrásky nejúčinnější jedině hloubkové ošetření, které dělají na klinikách. Taky chci něco takového podstoupit, protože jsou jistá místa na obličeji, kde mám hlubší vrásky  a nejsem s nimi vůbec spokojená.

jjancajanicka
      Spolupracovník

Já jsem moc spokojená s českou veganskou kosmetikou https://www.iuvenio.com/ doporučuju si o ní přečíst, je opravdu inovativní.

HHanička45
      Spolupracovník
        HHelaStach
        Spolupracovník

Moc díky, mám objednáno 🙂 Těším se až ho vyzkouším 🙂

mmichala69
      Spolupracovník

Osvědčily se vám pleťová séra ? Jestli ano, tak po jak dlouhé době jste viděly zlepšení ?

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Třetím měsícem používám denní a noční krém plus ampulky, co mám přes hairshop a znát to je. Pleť je vypnutější a ty hlubší vrásky co jsem měla kolem očí nejsou tak výrazné.

mmichala69
          Spolupracovník

Mohla bych vědět jakou kosmetiku používáš ?

lenka3kubin@seznam.cz
            Spolupracovník

Je to značka Philip Martins a doporučuju i jejich dekorativní kosmetiku 🙂

HHanička45
      Spolupracovník

Ahoj, kosmetika je samozřejmě důležitá, ale teď užívám druhý měsíc kolagen a musím říct, že pleť je nádherná, vrásky se fakt zjemnily a pleť je taková zářivá a zdravá. Kupuju značku Col Du Marine.

HHelaStach
        Spolupracovník

Moc díky za tip, je pravda, že se obecně teď kolagen hodně doporučuje 🙂 Takže ho zkusím! Doporučíte mi ještě, kde ho objednat online?

HHelaStach
      Spolupracovník

Dobrý den, jak prosím pečujete o pleť po čtyřicítce? Je to jen o dobré kosmetice?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist