IVF

Femina.cz > Fóra > Zdraví > IVF
  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel PPisinka a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      PPisinka
      Spolupracovník

Holky, taky se nám nedaří už skoro rok, takže bych se na kliniku taky obrátila. Nevíte – je potřeba nějaké doporučení nebo vyšetření než na kliniku půjdeme?

EEsterinda
      Spolupracovník

Souhlasím, je to běh na dlouhou trať, ale stojí to za to! Taky jsem byla na klinice IVF Zlín a jak píše Hanka, byla jsem taky maximálně spokojená a povedlo se nám to hned.

HHanička45
      Spolupracovník

Zdravím, je to samozřejmě běh na dlouhou trať a s nejistým výsledkem, na to je potřeba se připravit. My se s manželem o miminko snažili 3 roky, na IVF jsme byli 4x a už jsem byla zoufalá. Kolegyňka z práce mi pak doporučila kliniku ivf-zlin.cz, že se tam její švagrové zadařilo hned napoprvé. No nedalo nám to a domluvili jsme si s manželem konzultaci a následně jsme tam šli na IVF. Zkrátím to – i nám se zadařilo a teď máme roční holčičku. Takže určitě běžte na kliniku IVF Zlín.

EEvaJasan
      Spolupracovník

Dobrý večer, nemáte někdo za sebou IVF, napíšete co mě čeká? Dá se to zvládnout?

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist