- Toto téma obsahuje celkem 6 odpověďí. Do diskuze (5 hlasů) se naposledy zapojil uživatel JJaninaR a poslední změna proběhla před 3 roky, 7 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 20.5.2021 v 18:45#486163JJaninaRSpolupracovník
Super zkušenost mám s kimchi, co jsem ho začala jíst, tak jsem výsledky měla mnohem lepší. Zařadila jsem ho do jídelníčku každý den a přestala jsem mít úplně chutě na sladké a váha mi jde krásně dolů co jsem zkrouhla cukry.
- 21.5.2021 v 13:55#486181KKryskaSpolupracovník
Tak o tom by mě zajímalo víc, protože tady o tom zázraku jsem už četla, ale spíš v rámci článků než diskuzí.
- 24.5.2021 v 10:34#486274JJaninaRSpolupracovník
Nevím co přesně by tě zajímalo, tak se klidně ptej. Dost informací najdeš přímo na stránkách odkud si kimchi objednávám, tak zkus mrknout a pak klidně napiš :). Jestli budeš chtít na zkoušku něco objednávat, tak se zaregistruj mají tam pro členy klubu pěkné výhody 🙂 https://www.kimchiclub.cz/eshop/4-produkty
- 31.3.2021 v 22:32#484703SSonia.CerSpolupracovník
To jsou zajímavé tipy ! Chtěla bych taky něco zhubnout dokud je čas a ještě není venku pořádně teplo. Všechny tady ty doplňky na vaření mají v obchodňáku ?
- 1.4.2021 v 22:03#484743lenka3kubin@seznam.czSpolupracovník
Určitě ano, ale většinou si je objednávám tady z toho eshopu http://www.delikomat.cz/shop/
- 19.3.2021 v 20:51#484220lenka3kubin@seznam.czSpolupracovník
S těma šťávama bych to zase tak nehrotila. Jestli mám soudit podle sebe, tak jsem podobné diety zkoušela a to kousání mi chybělo a měla jsem pořád hlad když jsem pila nápoje. Máš leší když si ráno uděláš ovocný salát a zakápneš ho jablečným balsamicem, který je super na hubnutí a podporuje spalování a na oběd nebo večeři zeleninový salát a udělat si na něj zálivku s dýňovým olejem.
- 20.12.2019 v 19:45#473913LLiliannaSpolupracovník
Holky, já jsem začala hubnout tím, že jsem kmpletně změnila stravu. Jde ale o to, že v rámci této změny se počítá s pitím ovocných a zeleninových šťáv no a k tomu potřebuju odšťavňovač. Já zatím žádný nemám. Budu ráda za vaše rady a tipy. Díky moc!
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.