Hubnutí

Femina.cz > Fóra > Krása > Hubnutí
  • Toto téma obsahuje celkem 36 odpověďí. Do diskuze (22 hlasů) se naposledy zapojil uživatel MMakMak a poslední změna proběhla před 4 roky, 11 měsíci.
Ukazuji 27 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMakMak
      Spolupracovník

Holky, jak ty proteinovky fungují? A jak se pak shozená kila udržují?

llibuse86
      Spolupracovník

Hele, já zrovna nad touto dietou taky přemýšlím a docela se mi líbí Prodietix… O této dietě jsi slyšela? Znáš ji?

MMakMak
      Spolupracovník

A ty jsi ji držela? A jakou konrétně?

MMarťule0
      Spolupracovník

Ahoj Zvonilko, já tam chodím už třetím měsícem a jsem naprosto spokojená. Mám dole 4kg, zdravý jídelníček, který sjem vždycky chtěla a cítím s epodstatně lépe. Doporučuji je kontaktovat a přesvědčíš se sama.

AAnka45
      Spolupracovník

Ahoj, no já nevím, ale za mě existují lepší metody, které vedou k efektivnímu hubnutí. Jednou z nich je proteinová dieta. Já jsem ji sama držela, takže vím, jak funguje.

DDanča.L
      Spolupracovník

Zdravím,  co kdo říkáte na Svět zdraví?

AAlína21
      Spolupracovník

Ahoj, se Světem zdraví hubne moje sestra a moc si je chválí. Hned na začátku ji udělali rozbor krve, jídelníčku a pohybu. Nyní s nimi hubne cca 3 měsíce a pár kilo dole má 🙂

MMarťule0
      Spolupracovník

Ahoj, já Svět zdraví mohu doporučit. Hubnu s nimi 2hý měsíc a jsem spokojená. Zhubla jsem zatím 3kg a pokračuji dál. Proberou tam s Tebou dosavadní jídelníček a stravovací návyky, udělají rozbor organismu a zaměříte se na chyby. Dopručuji.

AAlecca
      Spolupracovník

Ahoj, za mě je Prodietix naprosto super! Chci dát dolu fakt hodně, tak 15 kg. Koupila jsem si progam Z3 – https://www.prodietix.cz/prodietix-z3. Už ho nějakou dobu jedu, mám dole 9 kg a jedu dál. Ta dieta je super v tom, jak bezvadně je motivační

llibuse86
        Spolupracovník

No a jak sis program vybrala? Jako myslím podle čeho? Jsou tam nějaká kritéria, která ti s výběrem programu pomohou? Nebo je to jen a prostě podle kil, která chci sundat…?

ggys22231
      Spolupracovník

Díky za dobrý tip, už je mám doma a pomalinku je už beru.

ggys22231
      Spolupracovník

AHoj jsem hodně silná a mám v sobě plno vody.Ráda bych s tím něco udělala.

llibuse86
      Spolupracovník

Hola hola 🙂 Prosím o vaše názory a zkušenosti s touto dietkou – https://www.prodietix.cz/ jak funguje? jaká jsou jídla? A jak funguje jejich podpora?

LLilianna
        Spolupracovník

Jako za mě je prodietix top dietka! Sama jsem ji držela, takže vím, o čem mluvím… A ty jsi na tom jak?

dyu61884@kopqi.com
      Spolupracovník

Moje kamarádka byla velmi silná a vím,že u nich hodně zhubla.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Já byla také silná a vyhledala jsem na doporučení mé kamarádky http://www.svet-zdravi.cz  a už půl roku k nim chodím a krásně hubnu.

AAlenka79
      Spolupracovník

Ahoj také bych už ráda byla zase hubená jako dřív,ale nedaří se mi to.Nemám pevnou vůli sama držet nějaké diety.Nevím si už rady

erza.999@seznam.cz
      Spolupracovník

Já bojovala také s nějakéma těma kilama na víc hlavně po porodu a hodně mi pomohly koktejly chiashake.cz

llibuse86
        Spolupracovník

No, nevím, zda hubnutí zajstí nějaký koktejl…:/ Jak jako funguje? To ho vypiju a on mi odbora tuky? Asi ne, že? 😀 No, jak jinak hubnout, než cvičením 🙂

BBedriška Malá
        Spolupracovník

😀 Jo? A jak ti pomohly? Odbouraly ti tuky? To je taková blbost 😀 Prostě jediná šance na zhubnutí je změna životního stylu a pohyb…

Přesně, mě tenkrát nejvíc pomohl h.e.a.t. Chodila jsem dvakrát do týdne a kila šli dolů

bbrontik
      Spolupracovník

Já bojuji s hubnutím 25 let a nedaří se

MMisanecek
        Spolupracovník

Tak zkus oslovit nějaké poradce, odborníky. Já mám dobrou zkušenost se Světem zdraví – https://www.svet-zdravi.cz/

zzvonilka
          Spolupracovník

No, taky jsem tam zašla. Koupila jsem ten jejich úvodní balíček, jako za 2 stovky je to krásná cena. Udělali mi testy, nastavili hubnoucí plán a už jsem v procesu. Co teda oceňuji nejvíc, je přístup těch poradců ze Světa zdraví. Profíci, co motivují, pomáhají, radí a hlídají…:) Pro nerozhodné doporučuji určitě návštevu!

jjandulka25
      Spolupracovník

Tak to zní dobře, jsem ráda, že se můžu někoho zeptat. Taky jsem si prohlédla jejich stránky http://www.svet-zdravi.cz, jsou přehledné a je tam spoustu informací.

ggiska
      Spolupracovník

Udělají ti diagnostiku těla na přístroji, budeš mít konzultataci s výživovým poradcem. Navrhnou ti buď balíček nebo se omluvíš na individuálním postupu.

jjandulka25
      Spolupracovník

Dodržovala jsi všechny jejich rady nebo jsi i hřešila? Jak to vlastně probíhá.

ggiska
      Spolupracovník

Ráda se přidávám s velkou spokojeností se službami Světa zdraví. Mám problém s nadváhou a s tím spojenými dietami, kdy jsem zhubla a pak zase nabrala kila zpátky, pořád kolem dokola. Až tady se mě podařilo váhu upravit a hlavně si ji držet…

zzvonilka
      Spolupracovník

Děkuji moc všem, kteří se zapojili…já se právě ještě rozhodnutju, zda ano či ne…ale vím, že sama změnu nezvládnu…:(

MMisanecek
        Spolupracovník

Já to úplně chápu, ani já bych to sama nezvládla, ani omylem… A proto jsem se rozhodla vyhledat pomoc… No a poradci ze Světa zdraví jsou perfektní oborníci 🙂

MMisanecek
      Spolupracovník

Ahoj vsem 🙂 Co se týše světa zdraví, tak já jsem s nimi neskutečně spokojená… Jsou to skvělí profíci, kteří přesně ví, co dělají. Cítím se u nich moc dobře, mají lidský přsítup… Co se týče výsledků, tak ty na sebe nenechají dlouho čekat 🙂 Já určitě doporučuju. Jinak teď mají v akci úvodní balíček, což stojí za to využít 🙂 https://www.svet-zdravi.cz/cenik-sluzeb

LLilianna
      Spolupracovník

za me je svet zdravi super 🙂 Já jsem s nimi opravdu zhubla a znova se cítím skvěle, stastna 🙂 Centra jsou vsude, https://www.svet-zdravi.cz/poradny, já třeba chodila do HB a fakt skvělí odborníci 🙂

aadeele
      Spolupracovník

Jo tak tak to já určitě ne 🙂 Já myslela, jestli to není zase nějaká nová prapodivná metoda na hubnutí.

zzvonilka
      Spolupracovník

No, to je poradenske centrum nejen na hubnuti..me to docela zaujalo, ale ráda bych někoho, kdo už s nimi spolupracuje 🙂

iinaech
      Spolupracovník

A co to je?

zzvonilka
      Spolupracovník

Ahoj všem 🙂 Dotaz… Snad celý život se snažím trvale zhubnout a zatím se nějak nedaří :/ Zaujla mě Svět zdraví… Ráda bych Vaše názory a zkušenosti…

Ukazuji 27 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist