Hračky

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Hračky
Ukazuji 15 odpovědí vlákna
  • Autor
      VVeveruškaP
      Spolupracovník

No vidíš, tak to mě nenapadlo. A konkrétně tady ty dvě věci jsou už vhodné pro dvouleté dítě ? 🙂 Zkusím kouknout kde bych to případně sehnala.

mmarkurka5
        Spolupracovník

Samozřejmě… ve dvou letech už ti malá určitě chodí a tady u těch dvou věcí se bude učit držet rovnováhu, bude zkoušet kam až se jí podaří vylést, naopak u prkna se může buď houpat nebo když bude vynalézavější, tak na něm bude balancovat atd .. Těch možností je hooodněě navíc u dětí, které mají bujnou fantazii. Jinak pěkně zpracované a kvalitní mají jak houpací prknou, tak i ten piklerův trojúhelník na MonBaby.

VVeveruškaP
      Spolupracovník

Co tak může bavit dvouleťáky ? Dcera bude mít narozeniny a mám problém jí něco vybrat, protože tím, že máme velkou rodinu, tak na Vánoce dostala mraky hraček a já teď absolutně nevím, co bych jí mohla koupit 🙁

mmarkurka5
        Spolupracovník

Tak když má hraček dost, tak co jí to trochu zpestřit nějakou pohybovou aktivitou ? Dcerky si oblíbily houpací prkno a piklerův trojúhelník.

hhancanov
      Spolupracovník

Vybírám dárek pro kamarádku s půlročním miminkem, poradíte co pro mimi? Oblečení má spousty, to kupovat nechci.

JJarka50
      Spolupracovník

Nevíte kde bych sehnala dřevěné komponenty do dětské kuchyňky ? Jak jsou takové ty toustovače, mixéry, potraviny apod ? 🙂

eevcasl
      Spolupracovník

My teď koupili interaktivní kávovar od iMex toys a dětem se to hrozně líbí, no a my pijeme „kafe“ o sto šest 😀

mmichala69
      Spolupracovník

Přijde mi, že dceru už moc hračky nebaví a spíš má ráda ty dětské doplňovačky nebo hádanky apod, tak přemýšlím, že jí zkusím koupit třeba nějaké samolepkové knížky jestli ji to zaujme.

JJaninaR
        Spolupracovník

Já jsem synovy koupila tady tuhle knížku se samolepkami a i když ji má už vylepenou, tak si ji pořád prohlíží a doplňuje si do ní, jaké ptáčky už viděl 🙂 https://www.ellamax.cz/sykorky-vrabcaci-a-dalsi-zpevacci-kniha-samolepek/

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Nevím jak je dcera stará, ale podívej se na knížky, co má ellamax. Mají krásné ilustrace a mě osobně třeba okouzlila knížka Jaro, léto, podzim, zima, kdy mě ty obrázky vrátily zpátky do dětství. Hlavně je tam spousta hádanek, říkanek atd, takže je to pro dítě zábava :). Moje holky tu knížku mají rády moc a neustále se k ní vrací, i když ty říkanky znají nazpaměť :).

eemakrul
      Spolupracovník

Dcerka hodně tvoří a pořád by chtěla něco dělat. Objevila sem stránku kidsparadise.cz a tam mají spousty věcí právě pro ni, omalovánky, modelíny, ruzné sady na navlíkání korálků, nebo různé šablony.. Věci vypadají moc pěkně a jsem ráda že ji to tak baví, objednávám tam pořád něco, a nestačím se divit kolik tam toho je 🙂

mmilka8
      Spolupracovník

My teď kupovali kuchyňku na hraní, dcera jí zbožňuje 🙂

llibuse86
      Spolupracovník

Ahojky 🙂 Holky, nakupovala jste některá korálky na výrobu šperků na https://www.koralek-obchod.cz/? Jaké komponenty jste si oblíbily? Z čeho nejraději vyrábíte?

kkvapik
      Spolupracovník

My koupili krásný domeček od Derrson, má 3 poschodí a balkon. Přišel nám v českém obalu s českým návodem a je fakt hodně propracovaný, na to, že nestál moc je hodně kvalitně udělaný. Naše dcerka ho zbožňuje, koupila jsem jí k němu novou barbínu a nemůže se toho nabažit 🙂

hhancanov
        Spolupracovník

To je skvělý nápad. Díky za tip 🙂

kkvapik
          Spolupracovník

Vůbec není za co, tak ať udělá radost 😉

llibuse86
      Spolupracovník

Hele, jako hraček mají celou řadu, nicméně já jsem nejraději, když se věnují hrám. ALe jako myslím hrám, které je něco naučí. Snažím se jim kupovat jen tyto hry. Super jsou třeba edukační hry Pipasik.

MMakMak
        Spolupracovník

Hele a co třeba navlíkání korálků a vyrábění šperků. Tato činnost rozvíjí jejich kreativitu a zručnost 🙂 Což je taky fajn 🙂

jjancajanicka
      Spolupracovník

Vybírám domeček pro panenky, jaký máte, kde jste sehnali nějaký pěkný a kvalitní za rozumnou cenu?

nnanna
        Spolupracovník

Já bych chtěla pro malou dřevěný, ale zatím jsem viděla jenom takové malé a já bych chtěla aby měl několik pater..

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

Kde ty Pipasik hry kupujuš?

llibuse86
        Spolupracovník

Jojo, taky vše řeším na netu… Koupila jsem malýmu zrovna teď tuhle hru https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/muj-dum-164027404. Malej je nadšenej. On ten Pipasik má vůbec skvělý hry.

PPolinko
        Spolupracovník

My máme tady kousek Agátin svět, tak když bylo otevřeno, tak jsme chodili tam. No, ale teď je všechno zavřený, takže co potřebuju, řeším na netu 🙂

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Když dětem vybírám hračky, tak se hodně dívám na to, co dětem dají. Proto třeba hodně kupuju edukační hry. Našla jsem je od Pipasik. Ty mají ty hry asi nejlepší. Doporučuju.

PPolinko
      Spolupracovník

Já jsem úplně nadšená z kreslícího koberce. Koukala jsi na něj? Znáš je? Tady koupíš https://www.mujkoberec.cz/vyhledavani-kobercu?controller=search&search_query=kresl%C3%ADc%C3%AD+koberec&submit_search=Hledat. Pro děcka úplně bomba…

AAnka45
      Spolupracovník

Holky, jaké hračky vaše děti doma mají? S čím se nejvíc vyhrají? A podle čeho hračky vybíráte?

Ukazuji 15 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist