Hlídačky.cz

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Hlídačky.cz
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Tak my vzhledem k situaci a vytíženosti slečny co nám hlídala zvažujeme školku, nevíte, kde v Praze by nám ještě dítě vzali do školky ?

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Platí se té agentuře nějaká provize nebo jak je to s placením těch dotyčných ?

iirishanova
      Spolupracovník

Já mám tady s tou agenturou taky výbornou zkušenost, hlavně co se hlídání a úklidu týče 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Takže když se tady zaregistruju http://www.hlidacky.cz tak jaký je další postup ? Platí se hned něco při registraci ?

mmichala69
        Spolupracovník

Při registraci neplatíš nic, ale platí se až když ti přijde email, že ti někdo odpověděl na tvoji poptávku nebo si to členství můžeš zaplatit rovnou. Za mě je nejlepší to na měsíc za 549,- kdy máš čas si najít pořádnou hlídačku.

mmichala69
      Spolupracovník

Hodně jsem jejich služby využívala o prázdninách a byla jsem velmi spokojená. Se slečnou máme výborný vztah a jezdí s námi i na dovolené, kde nám děti hlídá.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Nemáte prosím někdo zkušenost s touto hlídací agenturou a byl by mi schopný přiblížit jak to tam funguje ?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist