Gravimilk?

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Gravimilk?
  • Toto téma obsahuje celkem 29 odpověďí. Do diskuze (13 hlasů) se naposledy zapojil uživatel LLilianna a poslední změna proběhla před 5 roky.
Ukazuji 29 odpovědí vlákna
  • Autor
      LLilianna
      Spolupracovník

Jj, i po porodu a krásně pomohl. Mateřské mléko je super, kvalitní a je ho hodně.

MMisanecek
      Spolupracovník

Já jsem si teď zamilovala banán https://www.sunar.cz/produkt/sunar-gravimilk-s-prichuti-bananu/ a doporučuju. Míchám ho v mlíku a je to super, jako shake 🙂

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Teď jsem koukala, že už mají i banánovou příchuť https://www.sunar.cz/produkt/sunar-gravimilk-s-prichuti-bananu/. Tak tu si koupím, na tu se těším.

KKlára29
      Spolupracovník

Díky, hned objednávám nebo nebudou.

HHanička45
      Spolupracovník

Zrovna mají na Gravimilk akci, mrkněte a objednávejte https://www.feedo.cz/vysledky-hledani/gravimilk/.

KKlára29
      Spolupracovník

<p style=“margin: 0px; font-stretch: normal; font-size: 11px; line-height: normal; font-family: Calibri; color: #000000;“>Holky, nevíte, kde mají akci na Gravimilk? Dochází mi zásoby?</p>

DDitaZel
      Spolupracovník

<p style=“margin: 0px; font-stretch: normal; font-size: 13.9px; line-height: normal; font-family: Calibri; color: #000000;“>Zdravím, já piju Gravimilk celé těhotenství, je super. Nejvíc ujíždím na čoko a malině. Neberu ani žádné vitamíny v tabletkách, vše je totiž už v Gravilku, takže super.</p>

LLilianna
      Spolupracovník

Já jsem to míchala v mlíku a bylo to vynikající. Takovej mléčnej koktejl, kterej je plnej vitamínů. Jinak mě nejvíc oslovila malina a čokoláda.

AAnka45
      Spolupracovník

A jaká příchuť ti nejvíc sedla? A míchá se ve vodě nebo může i v mléce?

llucasice
      Spolupracovník

Mě ho doporučila Dr na gyndě a jsem za to moc ráda, nemusím zobat žádný tabletky a mám vitamíny v super koktejlu.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Jako dívej, my od toho Sunaru kupujeme vše. Jednak UM, pak ty kapsičky a přesnídávky, ale sem tam jsme koupili i to speciální mléko. Za mě je Sunar skvělý pro děti.

AAnka45
      Spolupracovník

Ahojky 🙂 Jako můj názor je takový, že Sunat je prostě vůbec nejlepší. Jak pro maminky, tak i pro děti. Teď se chci zeptat, kupujete někdo od nich  ty přesnídávky https://www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky/? Jak jste s nimi spokojeni?

LLilianna
      Spolupracovník

Jo? I po porodu? To už by mě teda nenapadlo ho začít pít… :-O

MMakMak
      Spolupracovník

Já jsem to míchala v mlíku a teda mňam mňam. Miluju tu malinovou příchuť https://www.sunar.cz/produkt/sunar-gravimilk-s-prichuti-maliny/. Je to velmi chutný, lehký koktejl.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

A jaká příchuť ti nejvíc sedla? A míchá se ve vodě nebo může i v mléce?

AAnka45
      Spolupracovník

Je to tak. Sama jsem ten Gravimilk začala pít až těsně před porodem a pak v průběhu mateřství a krásně mi na kvalitu mléka pomohl. Ale jako jasně, čím dřív, tím líp, to jako se vším, no.

ffemuska
      Spolupracovník

<table style=“border-collapse: collapse; width: 206pt;“ border=“0″ width=“274″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″>
      <tbody>
      <tr style=“height: 30.0pt;“>
      <td class=“xl65″ style=“height: 30.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“40″>Je to jedna z nějdůležitějších složek MM.</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

jjandulka25
      Spolupracovník

<table style=“border-collapse: collapse; width: 206pt;“ border=“0″ width=“274″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″>
      <tbody>
      <td class=“xl66″ style=“height: 30.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“40″>Četla jsem o něm, že ho obsahuje, že je to podobné mateřskému mléku</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

AAlecca
      Spolupracovník

Určitě ne! U toho Gravimilku je lepší později, než nikdy. Ale jako on je super, i když ho začneš pít až po porodu. Fakt jsi nic nezanedbala :);

AAlecca
      Spolupracovník

<table border=“0″ width=“465″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“465″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl65″ style=“height: 27.6pt; width: 349pt;“ width=“465″ height=“37″>Určitě ne! U toho Gravimilku je lepší později, než nikdy. Ale jako on je super, i když ho začneš pít až po porodu. Fakt jsi nic nezanedbala :);</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ffemuska
      Spolupracovník

<tbody>
      <tr style=“height: 45.0pt;“>
      <td class=“xl65″ style=“height: 45.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“60″>Prošla jsem si těmi pocity, ale<span class=“font5″> sunar</span><span class=“font0″> je tak kvalitní s mléčným tukem, že jsem dávala to nejlepší co jsem mohla</span></td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

jjandulka25
      Spolupracovník

<tbody>
      <td class=“xl66″ style=“height: 30.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“40″>Ono to mrzí, když maminka nemůže kojit. Ale co se dá dělat</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ffemuska
      Spolupracovník

<tbody>
      <td class=“xl65″ style=“height: 45.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“60″>Zůstali jsme u sunaru. Kupovala jsem tuto řadu https://www.sunar.cz/kojenecka-mleka-premium/</td&gt;
      </tr>
      </tbody>
      </table>

MMakMak
      Spolupracovník

Jasně, že není nikdy pozdě ho začít pít. Já jsem ho třeba začala pít až po porodu a i tak mi výrazně pomohl.

jjandulka25
      Spolupracovník

<tbody>
      <td class=“xl66″ style=“height: 30.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“40″>Byli jste na UM. Které jste kupovali?</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

ffemuska
      Spolupracovník

<tbody>
      <td class=“xl66″ style=“height: 45.0pt; width: 206pt;“ width=“274″ height=“60″>Ten jsem také v těhotenství pila. Jen jsem bohužel nemohla kojit, kvůli zdravotním problémům.</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

zzvonilka
      Spolupracovník

A může se začít až po porodu? Víš jak, za měsíc mám termín, můžu ho začít pít eště teď, ale aby to mělo nějaký účinek 🙁 Nepropásla jsem něco?

AAlecca
      Spolupracovník

Je to super na podporu mateřského mléka, tedy na jeho kvalitu. Nikdy není pozdě ho začít pít. Je moc dobrý, já mám nejraději malinový, ale sobré jsou všechny příchutě.

MMakMak
      Spolupracovník

Ahoj, ten Gravimilk je super. Je určen pro všechny fáze těhotenství. Taky jsem ho v těhotenství brala. Jeho složení totiž ovlivňuje kvalitu mateřského mléka, proto se pije i po porodu… Já jsem teda zkusila všechny příchutě a nejvíc mi chutná ta malina… Ta je taková i osvěžující.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Holky, jsem v prvním trimestru těhotenství. Tak nějak se bavíme s ostatníma nastávajícíma maminkama o tom, jak nám je, doporučujeme si ruzná cvičení, produkty. Jedna maminka teď přišla s tím, že pije Gravimilk od Sunaru. Já jsem se ji nijak nevyptávala, ale říkala, že jí to doporučila doktorka. Na co to vlastně je dobré? https://www.sunar.cz/pro-tehotne-a-maminky/

Ukazuji 29 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist