My jezdíme do Egypta každoročně a přiznám se, že ani nás to párkrát neminulo. Letos jedeme až na konci srpna, tak asi mrknu po těch Laktobacilech, koukala jsem na net a vypadá to moc dobře!
Ahoj, za mě jednoznačně Naturevia Laktobacily, na exotickou dovolenou pro mě nutnost! 🙂 Co si budeme totiž povídat, kazit si průjmy každoročně dovolenou byl fakt opruz. Beru týden před odletem 1x denně, pak během celýho pobytu a letos jsem byla už druhým rokem bez problému.
Jeejda, tohle moc dobře znám, já se v Egyptě faraonově pomstě nevyhnula snad ani jednou, naštěstí to vždycky trvalo jen chvíli a pak jsem si mohla dovču užívat naplno, ale nepříjemné je to tak jako tak. Letos jedeme také a budu mít s sebou poprvé nějaká probiotika od mamky, četly jsme na netu, že by měly s tímhle pomoct.
Ahoj holky, za 10 dní s přítelem odlétáme do Egypta a potřebuju nutně radu, co se stravou… Bojím se, že skončím na pokoji se střevními potíži, jelikož se mi to tam už jednou stalo s rodiči a opravdu bych si nerada kazila i tuhle dovolenou zavřená v pokoji s odbíháním na záchod co pár minut. Máte nějaké tipy?