Estetické zákroky Praha a okolí

Femina.cz > Fóra > Krása > Estetické zákroky Praha a okolí
Ukazuji 17 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmarkurka5
      Spolupracovník

Když bych se chtěla zbavit hlubších vrásek, tak jsou efektivní i neinvazivní zákroky ?

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Když se tu řeší tyto služby v Praze, tak najdu tu někoho, kdo má zkušenost s Altos klinikou v Praze ?

889natalie
      Spolupracovník

Dobrý den, kde ste si nechali udělat v Praze liftingující nitě? Je jich tolik center nevím které je dobré a do kterého zajít. Porádíte mi děkuji

KKarkolka
      Spolupracovník

No moje mamka byla Amaryllis centru, která sídlí v Praze 10  na Vinohradech a fungují už dlouho na trhu. Maj tam výborné doktory a personál je velice příjemný.

iirishanova
      Spolupracovník

Hodně známé je Amaryllis centrum (www.amarylliscentrum.cz) kde dělají spoustu procedur a zákroků. Já jsem si je vybrala na základě rencenzí na estheticonu.

mmichala69
        Spolupracovník

Též jsem v amaryllis centru spokojená. Pigmentových skvrn jsem se zbavila a teď na podzim bych se chtěla začít zbavovat celulitidy a přemýšlím i nad botoxem, ale tím si nejsem úplně jistá 🙂

iirishanova
          Spolupracovník

Kvůli čemu nad tím botoxem váháš ? Do jakého místa ho chceš aplikovat jestli můžu vědět ? Já si ho nechávám píchat do čela a paráda ! 🙂

kkamila_sun
      Spolupracovník

Po létě se mi vytvořily nové a výrazné pigmentové skvrny. Máte někdo zkušenosti s chemickým peelingem a ke komu jít v Praze prosím? 🙂

EElenaM
        Spolupracovník

S chemickým peelingem mám dobré zkušenosti. Chodím na kliniku Amaryllis  a jsem velice spokojená. Paní doktorka Tokácsová se vším poradí a řekne ti, jaký zákrok pro tebe bude nejlepší 🙂 Já už po prvním ošetření vyděla rozdíl.

kkamila_sun
          Spolupracovník

Děkuji podívám se na to. A jestli po prvním sezení, tak to by bylo fajn 🙂

jjandulka25
      Spolupracovník

Děkuji za diskuzi ohledně vyplnění vrásek, na tento zákrok se chystám delší dobu, ale nechtělo se mě. Teď je to jasné, určitě se vydám do dermastaru.

mmartusi
      Spolupracovník

Tak už mám po zákroku, MUDr. Páralová je opravdu profesionál, vše proběhlo bez problémů.

ggiska
      Spolupracovník

Něco přes 5tisíc mě stál celý obličej.  Bolestivé to nebylo, jen sem tam modřinka. Zotavení asi 4 hodiny, nesměla jsem si tu dobu lehat ani se předklánět.

ffemuska
      Spolupracovník

Byl ten zákrok bolestivý? A za jak dlouho se vám to zhojilo?

mmartusi
      Spolupracovník

Děkuji za tip, potřebuji konzultaci ohledně botolotoxinu. Zkusím si domluvit schůzku v Dermastar klinice.

ggiska
      Spolupracovník

Já si nechala vyplnit vrásky botoxem na klinice Dermastar u MUDr. Páralové. Jsem velmi spokojená.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Příští týden si tam zavolám a domluvím si schůzku.Vypadá ta klinika velmi dobře.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Byla jsem na velice dobre klinice http://www.amarylliscentrum.cz vazne tym profesionalu.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

A kde jsi na tom byla.Ráda bych nakou dobrou kliniku která má dobré reference a samozřejmě i ceny.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Ja byla minulej tyden na odstraneni vrasek a jsem spokojena.Byla jsem na radiofrekvencnim omlazeni.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Ahoj já jsem také z Prahy a ráda bych něco na odstranění vrásek kolem očí.

mmichala69
      Spolupracovník

Ahoj všem… Prosím o doporučení nějakého salonu, kde by mi perfektně a komplexně ošetřili pleť… Nejlépe Praha Jde mi hlavně o kvalitu Moc děkuji

Ukazuji 17 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist