Eshop Unimoda

Femina.cz > Fóra > Móda > Eshop Unimoda
  • Toto téma obsahuje celkem 10 odpověďí. Do diskuze (5 hlasů) se naposledy zapojil uživatel mmichala69 a poslední změna proběhla před 4 roky.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

A co třeba different ? Tam mají taky pěkný výběr značkových věcí. Já jsem byla s tím co mi přišlo maximálně spokojená 🙂

BBulickova.h
      Spolupracovník

Kdybyste nekdo chteli, tak mam na Unimodu slevovy kod na 5%. 😉 Plati do konce kvetna.

Kod: styl5

iirishanova
      Spolupracovník

Jéé tak mi prosím pak napiš jak jsi byla spokojená, taky bych od nich něco chtěla takže budu ráda za doporučení 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Tak v pátek ráno jsem dělala objednávku a v pondělí už u mě zvonil pošťák, že mám balíček, takže to byl teda fofr :D. Jinak boty jsou stejně boží jako kabelka a včera jsem dělala další objednávku, protože měli super kousek v akci a povedlo se mi ho dostat ! Takže mám obrovskou radost, že budu mít luxusní kousek za pusu takže určitě tady ten eshop můžu doporučit http://www.unimoda.cz

iirishanova
          Spolupracovník

Tak už mám taky objednáno .. tak jsem zvědavá jestli mi to bude všechno sedět .. objednala jsem si toho poměrně dost, ale cenově je to fakt mazec 😀 a za tu cenu co jsem si tady pořídila tolik věcí, tak bych jinde v obchodě pořídila akorát nějaký světřík a tričko

lenka3kubin@seznam.cz
            Spolupracovník

Jak jsem objednávala naposledy, tak jsem dostala slevový kód na další nákup, tak ho zkus 🙂 10% je dost na ty jejich kousky 🙂 stačí když si tam zadáš UNIM10 a mělo by se ti to načíst 🙂

iirishanova
              Spolupracovník

Můžu se tě jeětě zeptat jestli se nějak orientuješ v těch aukcích ? V kolik a jaký den tak probíhají ?

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

jéé .. já s ním zkušenost teda nemám, ale už jsem si z něj objednala boty a kabelku, tak jsem zvědavá kdy mi věci přijdou  a jestli mi botky padnou .. tak pak můžu napsat 🙂

iirishanova
      Spolupracovník

Zdravím, chtěla bych se poptat jestli bych tu našla někoho, kdo tu nakupuje z tohoto eshopu ? Dívala jsem se na jejich stránky a hrozně mě některé kousky zaujaly, ale moc nerozumím tomu, že potom spadnou do „aukce“ ?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist