Erotický dárek pro partnera

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Erotický dárek pro partnera
  • Toto téma obsahuje celkem 10 odpověďí. Do diskuze (11 hlasů) se naposledy zapojil uživatel LLilianna a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      BBedriška Malá
      Spolupracovník

Doporučuju koupit tento gel https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci/shunga-dragon-cream-60ml. Ten je senzační 🙂 Já jsem ho koupila a prostě paráda. Taky jsem nadšená 🙂

LLilianna
        Spolupracovník

Jojo, ty jejich speciálky jsou super. Já si sama sobě kupuju ten pro zúžení vaginy. A je to super, chlap říkal, že je fakt poznat rozdíl 🙂

rrenata.2k
      Spolupracovník

Mate nejaky typ co by potesilo partnera i na vyroci?

ddariMol
        Spolupracovník

Ten eroticky darek by nemusel byt spatny napad :-))) a rozhodne bych se v tom rovnou nebala experimentovat! Jukni na e-kondomy.cz, to je treba zrovna moje oblibena stranka.

bbobulka889
        Spolupracovník

No zrovna nejaky ten eroticky darek 😀 ale pokud hledas neco konkretniho, kazdy ma vkus v necem jinem, co ho zajima co se mu libi, tak trochu tezko radit :-))

mmichala69
      Spolupracovník

Co na to vaši protějšci vůbec řekli ?

ggys22231
      Spolupracovník

Moje žena má doma tohle http://www.erosstar.cz/satisfyer-pro-2-next-generation–idz9358 a je to naprostá bomba

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Ahoj rád bych koupil ženě nějakou hračku.Nejlépe třeba do vany či sprchy.Vůbec mě nic nenapadá co jí koupit.

rrjapseznam-cz
        Spolupracovník

Pročti si na netu nějaké diskuze a určitě něco vybereš.

JJill45
      Spolupracovník

Ahoj, my nakupujeme na -ekondomech. Koukni na jejich stránky, určitě něco vybereš. Mají toho tam spoustu 😉

MMarťule0
      Spolupracovník

Holky, sháním nějaký erotický dárek pro partnera. zatím přesně nevím co by to mělo být…ale jsou nějaké stránky, kde bych mohla kouknout?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist