Elektronické cigarety

Femina.cz > Fóra > Móda > Elektronické cigarety
  • Toto téma obsahuje celkem 10 odpověďí. Do diskuze (7 hlasů) se naposledy zapojil uživatel AAlecca a poslední změna proběhla před 5 roky.
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMakMak
      Spolupracovník

Jj, taky jsem v týdnu na vapemania objednala. Mají teď senzační nabídku a ceny. Koupila jsem tam příchutě chlapovi k vánocům, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat 🙂

AAlecca
        Spolupracovník

Za jak dlouho ti objednávka přišla? 🙂

HHanička45
      Spolupracovník

Tak děkuji za tip, hned jsem si je objednala, slevy mají super 🙂

VVandaS
      Spolupracovník

No já nemám vyhraněnou značku, ale elektronické cigarety od Vapemania kouří kamarádka a moc si je chválí. Taky jsem si je už objednala.

HHanička45
      Spolupracovník

To je fakt, vidíš, to mě ani nenapadlo 🙂 Doporučíš mi nějakou konkrétní značku?

VVandaS
      Spolupracovník

Dobrý den, díky za tip 🙂 Kouřím je pravidelně, podle mě jsou lepší než klasické cigarety a člověk po nich nesmrdí.

iirishanova
        Spolupracovník

Jaké kouříš příchutě jestli se můžu zeptat ? 🙂 A mícháš si je sama nebo si kupuješ rovnou ty namíchané ?

mmichala69
          Spolupracovník

To je Iris hodně individuální a je lepší se řídit podle sebe, jaké máš chutě a podle toho si vybrat 🙂 nebo se prostě podívat a co tě bude lákat tak si objednat, na vapemanii to mají teď za hodně dobré ceny

VViola_S
      Spolupracovník

Zdravím, dneska mi kamoška poslala odkaz na elektronické cigarety https://www.vapemania.cz/. Je spuštěný nový web a mají hodně slev.

HHanička45
      Spolupracovník

Zdravím, kouříte elektronické cigarety? Kde kupujete náplně?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist