Elektro – kde nakupujete online?

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Elektro – kde nakupujete online?
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Nejčastějc taky vyberu na okay.cz

mmilka8
        Spolupracovník

Já taky, mají často super slevy.

VVeveruškaP
      Spolupracovník

Taky se přidávám s kladným hodnocením. Máme od nich všichni telefony a velká spokojenost 🙂

llibuse86
      Spolupracovník

Ahoj, no ono jako záleží, co přesně 🙂 Já třeba můžu doporučit tento shop rucni-naradi.cz. My tam vybíráme nářadí a jsme spokojeni maximálně.

mmarkurka5
      Spolupracovník

Zatím jsem byla nejvíc spokojená s dodávkou od https://www.orava.eu/cz/cs/. Konečně mám kompletně vybavený byt a nejvíc jsem se těšila na sušičku a pračku 🙂

DDanka.m
      Spolupracovník

Taky u nich nakupuju, zrovna tam mají velké slevy, mrkněte https://www.okay.cz/elektro/

SSonickaVol
      Spolupracovník

Holky souhlasím – taky na eshopu Okay nakupuju, mají super ceny a slušný výběr zboží.

KKlára29
      Spolupracovník

Zdravím, za mě jedině Okay elektro. Mají jednoznačně největší výběr značek a výborné ceny. Navíc mají zboží skladem a doručují rychle.

OOlivana
      Spolupracovník

Já většinou elektroniku kupuju tak, že si to hodím na Heurece a kde mi to vylítne za nejnižší cenu a s nejnižším poštovným. Nemám vyloženě jeden obchod, kde bych nakupovala. 🙂

PPolka
      Spolupracovník

Zdravím, poradíte, kde mají online k objednání největší výběr elektroniky a za dobré ceny?

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist