E-shop Zdravý batoh

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > E-shop Zdravý batoh
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMartička00
      Spolupracovník

Moc děkuji za doporučení – na batohy Beckmann jsem se dívala a moc se mi líbí! Hned jsem jeden dcerce pod stromeček objednala, těším se na její reakci 🙂

kkatka.novot3
      Spolupracovník

Dobrý večer, my máme pro dcerku pod stromeček koupený tento batoh v setu https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-set-4-dilny-super-pony-beckmann-2020 Se značkou jsem moc spokojená – vše je v krásném designu, propracované a těším se na dcerku, až batoh pod stromečkem rozbalí 🙂

HHanička45
      Spolupracovník

Zdravím, e-shop prodává značku Beckmann – máme batoh pro dcerku, teď je v první třídě a batoh můžu doporučit. Batoh je lehoučký a dobře zpracovaný. E-shop taky doporučuji – obchůdek proběhl bez problémů, batoh jsme měli doma asi za 3 pracovní dny.

DDiana Malá
      Spolupracovník

Dobrý večer, z e-shopu máme batoh pro syna a můžu ho vřele doporučit. Batoh je kvalitní a obchůdek proběhl bez problémů. Batoh byl doma opravdu rychle a komunikace byla v pořádku.

MMartička00
      Spolupracovník

Zdravím, nemáte zkušenost s e-shopem Zdravý batoh? Mají krásné batohy do školya uvažuji nad koupí, ale chtěla bych osobní zkušenost, díky.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist