dovolená u moře

Femina.cz > Fóra > Cestování > dovolená u moře
Ukazuji 16 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmilka8
      Spolupracovník

Chystáme se na dovolenou a sháním nový kufr, nějaký pořádný co vypadá dobře a vydrží, poradíte?

iirishanova
      Spolupracovník

No nejenom letos, ale bůh ví jak dlouho se k moři nedostaneme kvůli tomu co se děje, tak jsem se už začala dívat na nějakou dovču u nás a zatím to vidím na Vysočinu, tak se mě zaujala asi nejvíc.

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Přesně jak píšeš, letos to nikde jinde než na dovču po Česku nebude, aspoň se podpoří naši podnikatelé, to není vůbec od věci , bude to potřeba.

Eva Studená
      Spolupracovník

Já se teda na moře nijak nefixuji 🙂 Spíše by mi udělal radost dovolená v Paříži a třeba jen na pár dní v pěkném hotelu.

jjarsmrcka
      Spolupracovník

Dobrý den, dámy. Možná malinko odbočím od tématu… Už jsem si nevěle rady a tak jsem se registroval zde mezi diskutující převážně ženy 😉 Vybírám pro manželku cestovní kufr, tak jsem pojal podezření, že byste mi mohli pomoci s výběrem kufru. Chystáme se na dělší cestu… váhám jak velké zavazadlo mám manželce koupit… začal jsem jak se říká „googlit“ a vypadlo na mě pár příspěvků… třeba na kufry a zavazadla mají dokonce „nerozbitné“ jak píší. Je tam velká nabídka… zaujal mě třeba tento Gladiator. Co myslíte dámy je to vhodný dárek?

ccestovatel
      Spolupracovník

Mám zkušenost s 1.Cestovní, jsou tam moc ochotné a milé děvčata a dobře mi poradili s dovolenou v Egyptě

mmartusi
      Spolupracovník

Na jejich stránkách http://www.yachtwedding.com jsem si toho načetla dost, ale lepší je poptat se na osobní zkušenosti. Takže jsem ráda když se dozvím něco zajímavého.

ggiska
      Spolupracovník

Kamarádka se v loňském roce vdávala na Mauriciu a využila služeb cestovky Yachtwedding. Byla naprosto spokojená, vše proběhlo výborně. Největší pomoc pro ně byla, že poskytují českou asistenci.

jjandulka25
      Spolupracovník

V loňském roce jsme spojili exotickou dovolenou spolu se svatbou. V ten moment nám to připadalo romantické. Dostali jsme doporučení na cestovku Yachtwedinng, protože jsme potřebovali českou asistenci a oni ji jako jediní nabízí automaticky. Také nám pomohli s výběrem hotelu. Ten byl pro nás velmi důležitý, chtěli jsme mít co nejvíc soukromí. Doporučili nám PARADISE COVE 5*. Byla to velmi dobrá volba, byl to luxusní hotel pouze pro dospělé, užili jsme si absolutního klidu a romantiky.

mmartusi
      Spolupracovník

Rádi bychom s přítelem spojili  exotickou dovolenou a svatbu. Uchvátil nás Mauricius. Má někdo zkušenost nebo tip na někoho kdo je schopen to zařídít?

aadeele
      Spolupracovník

Do starého fóra se dostaneš na čtení.

ppoborna44
      Spolupracovník

Není zač, ráda jsem vám pomohla. Tak ať vám dovolená vyjde. 🙂 A kdyžtak pak napište, jak se vám dovolená líbila. 🙂

mmisulkag
      Spolupracovník

Super, moc vám děkuji. Vyzkouším to. Líbí se mi tam spoustu zájezdů, tak už s přítelem vybíráme. 🙂

ppoborna44
      Spolupracovník

Bezproblémová. Neměla jsem žádný problém a všechno šlo hladce a plánuji už další dovolenou přes tuto cestovku. Snad vám to pomůže.

mmisulkag
      Spolupracovník

Dívala jsem se tam a je tam spoustu pěkných nabídek na dovolenou, jen se chci zeptat jaká byla komunikace se zákazníky a starost o zákazníka? 🙂

ppoborna44
      Spolupracovník

Tak se podívejte na stránky http://www.dovolena-cviceni.cz , tam najdete spoustu alternativ dovolených a můžu potvrdit, že jsem s nimi byla spokojená. 🙂

ppoborna44
      Spolupracovník

Já mám osobní zkušenost s CK Capro. A nemůžu si stěžovat, dovolená byla krásná a vše proběhlo bez problémů. Ale podívej se na googlu, takových cestovek je spousta. Určitě si některou vybereš.

mmisulkag
        Spolupracovník

Na googlu jsem už hledala kvantum cestovek, ale kdo má vědět, která z nich je nejlepší, tak jsem chtěla zkusit, jestli náhodou někdo tady nemá osobní zkušenost, víte?

mmisulkag
      Spolupracovník

Na minulém fóru jsem se ptala, jestli někdo neznáte nějakou dobrou cestovku, s kterou by se dala zařídit aktivní dovolená s nějakým program. Jóga, zumba, atd. Bohužel jsem si nestihla přečíst příspěvky. Tak děkuji za odpovědi. 🙂

Ukazuji 16 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist