Doplňky stravy

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Doplňky stravy
Ukazuji 12 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjaarkkaa
      Spolupracovník

Já užívám bio vitamín C od VitasLife ve formě prášku z mletých plodů aceroly.

kkatkakatule
      Spolupracovník

Tak musím ještě jednou poděkovat za radu, ta Osmička je fakt skvělá, rozhodně si jí budu kupovat pravidelně.

hhancanov
        Spolupracovník

Tak to jsem ráda, že seš spokojená 😉

mmilka8
      Spolupracovník

Mně pomohlo s únavou doplňování železa.

kkatkakatule
      Spolupracovník

Poradíte doplňek stravy, který by mi dodal energii a pomohl mi se soustředěním?

hhancanov
        Spolupracovník

Já piju Osmičku, je to v podstatě takovej přírodní energetickej nápoj. Je v něm např. matcha, guarana, mct olej atd. Říkají mu brainhack drink a musím říct, že je to fakt trefný. Dokáže mě nakopnout na celej den.

kkatkakatule
          Spolupracovník

To vypadá fakt dobře, o tom jsem ještě neslyšela. A to se nedá koupit v kamenným obchodě?

hhancanov
            Spolupracovník

Nene jenom tady přes ten e-shop. Já už mám zaplacený předplatný, takže mám vždy 15% slevu a přijde mi balíček až domů, takže mi to nakonec přijde i pohodlnější.

kkatkakatule
              Spolupracovník

Aha, no to je fakt zajímavý to rozhodně zkusím. Díky za tip, jsem na to teď fakt hodně zvědavá.

hhancanov
              Spolupracovník

Rádo se stalo 😉 dej vědět, jak to na tebe působí a jak jsi spokojená

ffemuska
      Spolupracovník

Altaherba má v nabídce dezinfekční směs s citronovým olejem. Je velmi příjemná, hezky voní a hlavně nevysušuje pokožku.

RRikina
      Spolupracovník

Sirup ze 14 bylin jsem objednala. Syn je často nachlazený, zkusím mu posílit imunitu přirozeně.

jjandulka25
      Spolupracovník

Kapky dávám i svým dětem, jsou už ve škole. Na posílení imunity skvěle fungují.

ggiska
      Spolupracovník

A můžou ty kouzelné kapky i děti?

kkvapik
      Spolupracovník

Od Naturevia bereme vitamín D3, mají ho ve formě kapiček i pro ty nejmenší, osvědčil se nám, protože nezpůsobuje problémy s trávením.

jjandulka25
      Spolupracovník

Co se týká posílení imunity, tak máme dobrou zkušenost s kouzelnými kapkami od http://www.altaherba.cz.

nnadanov
      Spolupracovník

Poradíte něco proti únavě a bolesti hlavy?

JJarka50
      Spolupracovník

Je to jeden z nejlepších výrobců doplňků a složení mají opravdu kvalitní, rozhodně si nekupuj žádné náhražky, co ti v lékárně. Zhruba přes užívám tu jejich omegu a musím zaklepat, že jsem nebyla nijak nemocná http://www.naturevia.cz/e-shop/nervova-soustava/omega-3-one-a-day/

nnanna
        Spolupracovník

Aha, tak moc díky za odpověď. Chci právě zkusit tu Omegu 3 a ještě vitamín D.

nnanna
      Spolupracovník

Máte někdo zkušenost s doplňky stravy od Naturevia? Viděla jsem na ně reklamu na internetu, tak by mě zajímalo jestli jsou kvalitní, jestli je někdo užívate? Díky

Ukazuji 12 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist