Doplněk stravy na počínající nachlazení

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Doplněk stravy na počínající nachlazení
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpověďí. Do diskuze (7 hlasů) se naposledy zapojil uživatel ggiska a poslední změna proběhla před 3 roky, 3 měsíci.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      KKlára29
      Spolupracovník

Holky, za mě je nejlepší tento doplněk stravy https://www.drmax.cz/swiss-naturevia-imunohelp-60-kapsli Mají ho teď dokonce v akci.

DDanka.m
      Spolupracovník

Zdravím, já taky kupuju vitamín C, ten od Naturevia je skvělý. Nemám ráda klasické polykání tablet, a právě ten od Naturevia je ve formě cucacích tablet a chuťově je výborný.

PPolka
      Spolupracovník

Zdravím, co píše femuska je výborné. Ještě mám oblíbený od Naturevia C-mix, jsou to tablety na cucání s vitamínem C. Na počínající nachlazení, je skvělý.

ffemuska
      Spolupracovník

Vyzkoušejte ImunoHelp od http://www.naturevia.cz. Je to komplex vitaminů C a D3, rostlinných extraktů a vysoké dávky organicky vázaného zinku pro podporu imunity.

jjandulka25
        Spolupracovník

Doporučili mě ho v lékárně pro jeho  složení – Vitamin C, D, Echinacea, Rakytník, šípek, acerola a Zinek.

ggiska
          Spolupracovník

Hledala jsem něco na nakopnutí imunity po užívání antibiotik a tohle jsem si přidala  k probiotikům.

ssusinka7
      Spolupracovník

Dobrý večer, jaký doplněk stravy si koupit, když cítím, že na mě něco leze? Co se Vám osvědčilo?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist