Domácí vinotéka

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Domácí vinotéka
Ukazuji 13 odpovědí vlákna
  • Autor
      lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Máte na vína elektrické otvíráky ? Ráda bych si ho pořídila, respektive koupila si nový, protože ten co mám ten korek z láhve nevytáhne -_-

ddanuskaaaa
      Spolupracovník

Domácí vinotéka je skvělá věc 🙂 poradí te mi? Chěla bych partnerovi udělat radost a koupit hezké skleničky na červené víno a dekantér. Jaké máte rádi? Já piju jen bíle 🙂

kkamila_sun
        Spolupracovník

Já jsme kupovala sklenice na víno na kulina.cz. Dekantér nemáme, ale určitě ho tam mají taky 🙂

ddanuskaaaa
          Spolupracovník

Super diky moc .. dekantery tam mají a vypadají opravdu moc hezky

AAnka45
      Spolupracovník

Neblízni, oni jsou tam od toho. Opravdu oni jsou připraveni na to, že jim zavoláš a oni ti pomůžou s výběrem.

zzralok.85
      Spolupracovník

Aha, čili prostě zavolám na ten kontakt a oni se mi budou věnovat? Není to blbý?

BBedriška Malá
        Spolupracovník

Neblázni, jasně žeto není blbý, naopak. Oni jsou tam od toho, aby ti pomohli. Normálně tam zavolej a oni ti poradí co a jak.

zzvonilka
      Spolupracovník

Ahoj, tak já jsem si nakonec nechala poradit a koupila jsem si tuto vinotéku – https://www.domacivinoteky.cz/e-shop/dunavox-dx-2888k a jsem z ní opravdu nadšená 🙂 Doporučuju domacivinoteky.cz, protože tam jsou fakt kvalitní odborníci, co vědí, co prodávají…

MMakMak
        Spolupracovník

Hele a ta je více zonova?

MMakMak
      Spolupracovník

Ahoj, vinoték je několik druhů a typů. Je celkem jedno, jaký si nakonec vybereš, ale pokud se ptáš na značku, tak kupuj jedině Dunavox!

llibuse86
      Spolupracovník

Na popud manžela ted nad tím taky uvažuju 🙂 Jakou vunotéku koupit, myslím značku? Jaká je nejlepší? A pak kam pro ni?

LLilianna
      Spolupracovník

Ahoj, já jsem vinotéku kupovala na domacivinoteky.cz. Než jsem ji koupila, tak jsem se spojila s jejich pracovníkem, panem Louvarem. To je evidentně odborním, protože nám poradil přesně tip, jaký nám podle našich požadavků bude vyhovovat. Takže bych se obrátila na něj…  605 727 860

MMakovka5
      Spolupracovník

Je třeba možnost se někým z toho http://www.chladnickanavino.cz spojit, aby mi poradil co a jak? Já jsem vážně úplně mimo v tomto, ale manžel si ji prostě přeje…

BBedriška Malá
        Spolupracovník

Určitě dá… Mě třeba pomohl pan Louvar… Normálně jsem mu zavolala a nechala si poradit 🙂 Kontakt mají na webu nebo tady –  605 727 860

llibuse86
          Spolupracovník

Mohu se jen zeptat, jaká vinotéka vám byla doporučena? 🙂

zzvonilka
      Spolupracovník

Je ta vinotéka využitelná? Vyplatí se?

llibuse86
        Spolupracovník

My máme vinotéku doma na popud manžela. Taky jsem si myslela, že je to zbytečný, ale není. Opravdu se využívá hodně, takže za mě určitě říkám, že to zbytečnost není.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Za nás ano 🙂 Je to skvělý doplněk do interiéru a hlavně je maximálně využitelná. Teda aspoň u nás 🙂 Jinak my koupili na chladnickanavino.cz.

llibuse86
      Spolupracovník

Domácí vinotéku máme. Jsme milovníci kvalitního vína. Chladničku jsme koupili tuto – https://www.chladnickanavino.cz/Dunavox-DAT-12-33DC-d182.htm Do domácnosti stačí, design má pěkný a cena je výborná. Doporučuji tento shop i kvůli jejich servisu a přítupu. Jsou to profíci 🙂

AAlecca
      Spolupracovník

My domácí vinotéku máme a jsme s ní neskutečně spokojeni. S manželem jsme oba velicí milovníci vína a když jsme si zařizovali kuchyň, tak jsme si ji prostě museli koupit. Doporučuji zn. Dunavex, tak je kvalitní. Kupovali jsme na http://www.domacivinoteky.cz. Doporučuji se na ně obrátit, jsou to odborníci, kteří vám poradí podle vašich požadavků 🙂

MMisanecek
      Spolupracovník

Ahoj všem 🙂 Mám dotaz… Domácí vinotéka – ano x ne? Vyplatí se? Jen předem říkám, že s manželem jsme milovníci vína a on si ji moc přeje… Děkuji za každý postřeh a případně i za doporučení shopu, kde seženu kvalitní. Děkuji.

Ukazuji 13 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist